Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 posle mi goworete che glasuwaneto bilo anonimno :)
Автор: dch37   
Дата:   26-04-05 18:01

ne iskam nikoi d aobidia.. no towa e dosta frapirash sluchai....

eto tazi snimka:
https://photo-forum.net/i/102390&OFFSET=9&CATEGORY_ID=24&PERIOD=30

i tazi:
https://photo-forum.net/i/102669&OFFSET=10&CATEGORY_ID=24&PERIOD=30

che sa edakwi ednakwi sa, che sa na edin i sasht awtor na edin i sasht sa.. ama shto i na dwete chat pat edni i sashti hora sa glasuwali, che i ima edin i sashti reiting (samo 1 glas razlika) neshto ne izgle#da dobre...

kakto kazah nikoi ne iskam da obidia, no mislia che triabwa da se pomisli kolko e logichno konkusri da se pecheliat po glasowe ot tuk, pri uslowie che ima weroiatnost niakoi ot tiah da sa si chisto ICQ???

ne e li po-dobre da ima #uri koeto da ne si ima wzimane dawane s uchastnicite???

pitam samo.. a inache mo#e da pochwate s obidite :)

Отговори на това съобщение
 Re: posle mi goworete che glasuwaneto bilo anonimno :)
Автор: Avi   
Дата:   26-04-05 18:09

хум... аз съм пристрастен за таз снимка, щот коментирах цветната, и автора направи "зарад мене" сепия вариант :)

та не виждам къф е тука проблема с анонимноста на автора при положение - очевадно е, че е един и същ, даже той си го казва, но не виждам къде се разбира кой е.

а тва дали едни и същи хора са гласували - ??? мчи те едни и същи хора гласуват и за лидера и втория в гласуването - и те ли са "проблемно анонимни"? ;)

от трета пък страна съвсем съм против тва изнасяне на снимки от конкурсите тука, щот тия теми много повече вредят на обективността при оценяването, отколкот няколко айсекю гласа!

Автор: scrap   
Дата:   26-04-05 18:16

подкрепям Avi [smilie24]

Автор: doktora   
Дата:   26-04-05 19:12

Никъде няма обявен лимит за брой експлоатиране на идея,така че проблем не виждам.

Автор: Тони-К   
Дата:   26-04-05 20:09

dch37 съгласявам се с тебе. Добър пример даде. Казват, че няма начин[smilie2]

първа  назад  1     всички  напред  последна