Автор: ilq
Дата: 15-08-03 14:21
Joro, qvno ti razsyjdavash taka - ako na men mi pishesh 2 znachi i az shte ti pisha 2 ... Tova e typo... Ne znam, no na men lichno mnogo povehce mi dopada varianta na culta, da moje da vidish koi kakva ocenka ti e pisal. Kogato nqkoi ti e pisal 2 otivash poglejdash mu snimkite, vijdash che drugo haresva i che ima drugi vijdaniq za neshtata i si pravish nqkakvi izvodi. Osven tova mojesh da go izdirish lichno tozi chovek, po mail icq ili kakto si iskash i da go pitash kakvo tolkova ne mu e haresalo i ako ne e pisal ocenkata ei taka, mojesh da si vzemesh nqkakva pouka, da razberesh kakvo ne i e nared i sledvashtiq pyt da go opravish. A opredeleno ako toi znae che shte se vidi che tochno toi e pisal slaba ocenka shte se zamisli predi da q pishe i shte znae zashto q pishe.
Ako tvoite priqteli se syrdqt kato im kajesh che nqkoq snimka ne stava, zanchi ne sa dorasli. Tova sa detski nomera " Zashto na nego pisa 6, a na mene 3, kato az sym ti po-dobyr priqtel". Mislq, che vseki koito ima samochuvstvieto, che pravi dobri snimki bi trqbvalo da moje da ponese i kritikite. I syshto taka bi trqbvalo da e dostatychno zrql, che da e naqsno, che ne moje vseki da mu haresa snimkata, zashtoto vse pak sme hora i vseki misli razlichno i vyzpriema neshtata razlichno.
Na mene lichno mi e mnogo po interesno kato pusna snimka da vidq koi kakva ocenka mi e pisal. I chestno kazano ot culta i ot tqhnoto qvno glasuvane moga da si napravq mnogo po-tochni izvodi i mnogo poveche moga da naucha. Zashtoto tuk vijdash samo nqkakvi cifri i rqdko ima komentar. Na osnovanie na kakvo sa tezi cifri?
Tova si e lichno moe mnenie. Nikoi ne e dlyjen da se syglasqva s nego, no prosto naposledyk dosata polemiki vidqh po tozi vypros i reshih i az da se razpisha.
|
|