Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 JORO, ko stana s ocenkiteeeeee ?
Автор: opeldjia   
Дата:   14-08-03 09:43

pyrvite 3 v klasaciata po reiting sa s niakvi bezumni ocenki, naprimer :

https://photo-forum.net/i/292&ORDER=rating

https://photo-forum.net/i/1029&ORDER=rating

Отговори на това съобщение
 Re: JORO, ko stana s ocenkiteeeeee ?
Автор: Robi   
Дата:   14-08-03 09:50

Спешно трябва да се оправи това с оценките, защото иначе много неща стават безмислени и се опорочава идеята на форума!

chak pyk speshno ...
Дата:   14-08-03 09:57

... ne e tolkova tragichno, Robi ste go opraviat kogato mogat :)

Автор: J0R0   
Дата:   14-08-03 10:28

Ами какво - винаги ще има хора които ще търсят слабите места на системата и ще си пробват силите. Това не е ново и не важи само за тоя сайт.
Имаше дупка в сигурността на системата. Оправено е.
Тия вотове с оценки 100 и 1000 са махнати вече, и повече такива неща няма да се случват.

mdam ... verno si e ...
Дата:   14-08-03 10:54

... ami shte triabva da ste iako up-to-date i da vryzvate gashtite niaa nachin ...
ei sia se seshtam che onzi den paste-nah chast ot niakvo URL i web-servera vyv stranicata za error 404 syvsem prilichno si izdeklamira server version, php ssl i t.n. ... tva syshto mojete da go skriete ...

Автор: Robi   
Дата:   14-08-03 10:55

Браво, Joro!

Автор: Lyubie   
Дата:   14-08-03 11:46

Има един много сладък кадър на FALCON "Жълта стърчиопашка", на който KDK е гласувал с 0 и отдолу е писал, че се извинява и моли оценката му да бъде изтрита. Това направено ли е?

Re: mdam ... verno si e ...
Автор: SaS   
Дата:   14-08-03 12:20

Ne e nujno da se krie versiqta na PHPto i kakyv e server-a

Автор: SaS   
Дата:   14-08-03 12:24

Da, az iztrih votovete s ocenka 0 ot bazata danni.

Автор: KDK   
Дата:   14-08-03 14:23

Хора, не оставайте с погрешното впечатление, че се опитвам да си меря силата с това, което направих. Силата ми е много по-скромна, отколкото на всеки един от вас навярно. Идеята ми беше друга. Както правилно е отбелязал г-н Жоро, един такъв сайт рано или късно става обект на атаки. Почти неизбежно е. И затова, когато се прави конкурс с такива сериозни награди, а няма жури, участниците сами оценяват, аз считам, че е по-коректно да може да се следи какво става. Инак винаги ще има подозрения и то с основание. Хубаво, че премахнате този проблем, помислете си все пак дали не е по-уместно оценките да може да се виждат.

Дата:   14-08-03 15:09

Не е. Вече сме говорили на тая тема. Това да виждаш кой какви оценки ти е писал ще доведе до много повече субективизъм при оценяването.
Като видиш как някой ти пише ниски оценки и ти ще почнеш да му пишеш ниски, като видиш, че някой ти пише незаслужено високи, ще се чувстваш длъжен...

Ще се ограничи свободата на оценяване.
На мене например ще ми е по-неудобно да поставям ниски оценки на приятели, защото ще почнат едни обяснения след това... абе защо точно мойта снимка си забил, тя ли е най-лошата, гледай сега колко по-кофти има, ама тя не е за три, ами е за три и половина, пък то се закръглява на 4... и така нататък.

За пробива - няма проблем, грешката си е наша, че не сме си направили както трябва защитата. Човек не може да предвиди всичко и за всичко да се сети, вече е оправено. Ако виждаш и други слаби места в сигурността на сайта - казвай.

Автор: KDK   
Дата:   15-08-03 06:02

Звучи логично, имаш право...за беда, не живеем в Аркадия.

Автор: ilq   
Дата:   15-08-03 14:21

Joro, qvno ti razsyjdavash taka - ako na men mi pishesh 2 znachi i az shte ti pisha 2 ... Tova e typo... Ne znam, no na men lichno mnogo povehce mi dopada varianta na culta, da moje da vidish koi kakva ocenka ti e pisal. Kogato nqkoi ti e pisal 2 otivash poglejdash mu snimkite, vijdash che drugo haresva i che ima drugi vijdaniq za neshtata i si pravish nqkakvi izvodi. Osven tova mojesh da go izdirish lichno tozi chovek, po mail icq ili kakto si iskash i da go pitash kakvo tolkova ne mu e haresalo i ako ne e pisal ocenkata ei taka, mojesh da si vzemesh nqkakva pouka, da razberesh kakvo ne i e nared i sledvashtiq pyt da go opravish. A opredeleno ako toi znae che shte se vidi che tochno toi e pisal slaba ocenka shte se zamisli predi da q pishe i shte znae zashto q pishe.
Ako tvoite priqteli se syrdqt kato im kajesh che nqkoq snimka ne stava, zanchi ne sa dorasli. Tova sa detski nomera " Zashto na nego pisa 6, a na mene 3, kato az sym ti po-dobyr priqtel". Mislq, che vseki koito ima samochuvstvieto, che pravi dobri snimki bi trqbvalo da moje da ponese i kritikite. I syshto taka bi trqbvalo da e dostatychno zrql, che da e naqsno, che ne moje vseki da mu haresa snimkata, zashtoto vse pak sme hora i vseki misli razlichno i vyzpriema neshtata razlichno.
Na mene lichno mi e mnogo po interesno kato pusna snimka da vidq koi kakva ocenka mi e pisal. I chestno kazano ot culta i ot tqhnoto qvno glasuvane moga da si napravq mnogo po-tochni izvodi i mnogo poveche moga da naucha. Zashtoto tuk vijdash samo nqkakvi cifri i rqdko ima komentar. Na osnovanie na kakvo sa tezi cifri?

Tova si e lichno moe mnenie. Nikoi ne e dlyjen da se syglasqva s nego, no prosto naposledyk dosata polemiki vidqh po tozi vypros i reshih i az da se razpisha.

Дата:   15-08-03 15:05

Няма да спорим - има две системи на гласуване, явно и тайно. Всяка си има минусите и плюсовете.

Тук системата е такава.

първа  назад  1     всички  напред  последна