Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Имате ли отговор/за себе си/ на този въпрос?/на английски е/
Автор: kalinari   
Дата:   24-04-05 00:05

http://forums.dpreview.com/forums/read.asp?forum=1019&message=13189025

Отговори на това съобщение
 Re: Имате ли отговор/за себе си/ на този въпрос?/на английски е/
Автор: vikely   
Дата:   24-04-05 08:38

Много силно!!! Да бъдеш на такова място и да заснемеш нещо толкова уникално, би те подтикнало да покажеш снимките. От морална гледна точка човек има задръжки да него прави! Мисля си, че не можеш да си отговориш на такъв въпрос, докато не ти се случи нещо подобно, и дори тогава пак ще ти е трудно както е видно от това което е написал автора!

Автор: glorious   
Дата:   24-04-05 09:24

наистина голяма дилема,аз бих публикувал /ако имах/ такива снимки не заради парите,ами ако има някакав по-важен смисъл.тази седмица,в търново стана ужасна катасрофа,не знам дали сте чули-2ма души загинаха,колата беше ужасно смазана,без таван,шофьора разплут по цялата си седалка не беше изваден още.снимки в профила ми няма,може би това е моя отговора на този въпрос.макар че после като се замислих колко българи карат отвратително по българските пътища такива снимки може би трябва да има.Слави веднъж беше пробвал да направи нещо такова,не знам доколко имаше ефект щом само/убийствата продължават...

п.с
една птичка пролет не прави.

Автор: Junior   
Дата:   24-04-05 09:50

Глория, снимки на разплути шофьори в сайта не се публикуват - те са за учебниците по съдебна дисциплина - тук става дума за друг вид снимка...

НО ИЗОБЩО НЕ РАЗБИРАМ КАКЪВ ВЪПРОС ИМА ДА СЕ МИСЛИ???

Ако имам снимки, които ми харесват или които мога да ги продам - айде хоп и ги публикувам... Нали не фотографът е бутнал алпиниста... Няма защо да е гузен... А и без друго такива разни алпинисти, прщерняци, парашутисти това трябва да им е за урок....

Автор: Todd   
Дата:   24-04-05 10:24

Ами ако ги пази за себе си -кво ???? Аз бих пробвал да ги продам ако с това си вадя хляба-фотографията де !Ако не - в някой форум за алпинисти !!!! Смърта и тя е част от живота!!!

Автор: Amigo   
Дата:   24-04-05 13:28

Въпросът с публикуването на такива снимки има морална страна, но според мен дори и да се появят на страниците на вестници и списания, тв и нета, едва ли ще помогнат да намалеят инцидентите или катастрофите.[smilie2] Хората обикновено си казват: "Точно пък на мен ли ще ми се случи?!"[smilie3] [smilie10] [smilie11]

Дата:   24-04-05 17:44

junior, първо не съм глория,като ти гледам правописа си ми ясен и защо не можеш да четеш.та пожелавам никога да не ти се случи,но си помисли ако някой твой роднина умре при инцидент и след време го виждиш на снимки как умира.ако питаш мен доколкото познавам българския манталитет ще подгониш фотографа най-малко с бухалка.

Автор: Avon   
Дата:   24-04-05 22:24

Ima mnogo tochen i prost otgovor po-nadolu

"Delete them and move on"

[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: Junior   
Дата:   25-04-05 04:19

Глорианче, не се пЕни за глупости, дай първо да вида мой роднина като труп след падане от алпинизъм (нема как да се случи щото мойте роднини имат поне по две сиви клетки в лейката си) па после ше ги мъдра.... и защо да подгона с бухалка.??? кой му е виновен че се е кЪтерил?

А аз като ти гледам плиткоумието и ти си ми ясна...

Дата:   25-04-05 16:10

jinior,не мисля,че си от най-ерудираните личности :
-не съм от женски пол,а и glorious се чете ['glо:riəs] (глориъс) айде със здраве.

първа  назад  1     всички  напред  последна