Автор: krasimir
Дата: 22-04-05 11:57
Искаш ли снимката ти да достигне 200 точки?
Искаш, знам.
Пусни някоя що годе прилична снимка в албум "всичко" и пусни тема, че не я намираш в "избрано". Не забравяй да сложиш линк!
Изчакай да събере 21 точки и пусни тема, че не я намираш по рейтинг. Не забравяй да сложиш линк!
Изчакай да направи 50-60 точки и я пусни в "избрано". Пусни тема, че не я намираш в рейтинг Б. Не забравяй да сложиш линк!
Като направи 100 точки веднага пусни тема, че не ти дават да качваш по две снимки. Не забравяй да сложиш линк!
Като наближи 200 точки пусни тема, че и твоя снимка почти е направила 200 точки. Не забравяй да сложиш линк!
Като мине 200 точки пусни тема, че не ти дават да качваш по три снимки. Не забравяй да сложиш линк!
Искаш ли да удвоиш точките? Искаш, знам.
Направи си няколко регистрации и гласувай за снимката си (като те хванат ще се разбере:).
Ходи редовно на фотографските сбирки.
Изпрати покани по ICQ-то на всичките си познати да видят снимката ти. Не забравяй да сложиш линк!
Искаш ли да утроиш точките? Искаш, знам.
Влез в албум "всичко" и отваряй наред. Не гледай снимките. Те не са важни. Важното е да си пръв и да пишеш нещо от рода: "Браво! Много ми харесва!!! Първо злато от мен!!!!!" Не забравяй да гласуваш, защото си личи. Използвай "copy" - "paste", за да не губиш време (може някой да те изпревари).
Искаш още по-големи резултати? Искаш, знам.
Вместо да пускаш твоя снимка, пусни някоя от автор дето умее да снима. Тук сме големи балъци и докато се усети някой може да минеш 500 точки.
За повече - учи сериозно маркетинг или специализирай продажби при някоя циганка на пазара.
Не приемай написаното до тук лично. Това са все стратегии, които се набиват на очи и се ползват редовно във форума. Ако питаш мен зарежи точките и снимай. Една снимка на пет дни в "избрано" е напълно достатъчна и за напредналите автори.
Публикацията е редактирана (22-04-05 12:56)
|
|