Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 D50, D70s - kak vi se vijdat?
Автор: Avon   
Дата:   20-04-05 18:24

Men ne me vpechatliavat mnogo...pone D50. SD slot za smetka na dinamichnia AF...no pak 1/500s flash e prekrasno (to i 1/250 e). A i cenata na kutiata niama da e 599, a veroiatno 799$...koeto e cena za nikogo.

Niama da se uchudia toia 18-55 da se okaje po-chitav ot 18-70...[smile]

Kajete kakvo mislite.

Отговори на това съобщение
 Re: D50, D70s - kak vi se vijdat?
Автор: jimmy   
Дата:   20-04-05 18:29

Ти какво очакваш, че да се впечатлиш.Апарат като апарат. По-добре това отколкото point&shoot от високия клас (зависи разбира се накъде си тръгнал [smilie25] )

Това за обектива го ЗАБРАВИ.

Автор: jumbo   
Дата:   20-04-05 18:30

а аз не мисля че ще е по-читав

Дата:   20-04-05 18:33

Нещо ми напомня на любимия 28-80G [smilie18], който не беше чак толкова лош, но....

Автор: Avon   
Дата:   20-04-05 18:40

28-80G i go imam i go polzvam, i sam dovolen ot nego - ako ne biaha CA, obektiva si e chudesna igrachka za bez pari.

A za 599$ tialo - pochti sam siguren, che Canon shte istreliat 6Mpix update na 300D predi liatoto na taia cena. Tova e pazar na Canon, i shte si ostane takav. Ne mi e iasno Nikon shto se napavat tam, vmesto da napraviat edna chitava full frame camera nai-setne. Inache shte gubiat klienti i ot dvata kraia na pazara.

Автор: djidji   
Дата:   20-04-05 18:44

>Ne mi e iasno Nikon shto se napavat tam, vmesto da >napraviat edna chitava full frame camera nai-setne. Inache >shte gubiat klienti i ot dvata kraia na pazara.

Avon, ми щото не могат...

Дата:   20-04-05 18:46

Така е то, Avon, в днешно време всеки ги разбира пазарите, маркетинга, акциите, продажбите и т.н....

Поне като решат Nikon да си вземат някой нов top-level manager, по форумте ще намерят достатъчно кандидати, като гледам те хората вече не снимат, само корпоративните истории ги вълнуват.

Дата:   20-04-05 18:50

аз мисля да пробвам 55-200 [smilie8] от чисто любопитсво ама ще е поне 500 кинта [smilie2]

Дата:   20-04-05 18:52

Стига бе....55-200, и той напомня на нещо друго [smilie8]

Дата:   20-04-05 18:56

мое лично наблюдение
никон се ориентират към репортери и за това продължават да не правят фулфрейм....
попадна ми статия че са продадени много обективи 200/2 и 300/2.8 ВР версии.....
а един 300 качен на д2х и използван с кропната матрица ти дава почти 7мп и 600мм.....

та затова
като гледам никон про списанието там се изказват само репортери....
много рядко някой студийно снимащ
а да и фотографи които ги водят дива природа?!?!!?

Автор: borissov   
Дата:   20-04-05 19:07

jimmy [smilie18]

Автор: explorer   
Дата:   20-04-05 19:18

Бе не знам дали е заради журналистите - може би просто не могат да направят фул фрейм. Нали някой трябва да им прави матрицата, може би Сони не искат да правят фул фрейм, а Никон да не искат да работят с други (примерно белгийците, които правят матрицата на Кодак - ама не се знае в какъв обем ще могат да ги произвеждат).

Абе ще го преглътнем някак си, явно пейзажите ще продължавам да си ги снимам на филм.[shtrak]

Автор: volokin   
Дата:   20-04-05 20:49

''примерно белгийците, които правят матрицата на Кодак - ама не се знае в какъв обем ще могат да ги произвеждат''

Това пък що за новина е, какви белгийци????
Кодак си правят матриците мнофо преди коя да е фирма на тоя свят да е чувала за дигитална фотография, що за глупост беше това??

първа  назад  1     всички  напред  последна