Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Mоля за мнението ви за PANASONIC DMC-LC70
Автор: diw64   
Дата:   20-04-05 02:36

Решил съм да си купя PANASONIC DMC-LC70 и много бих искал да чуя мнението Ви за този апарат. Чувам много противоречиви мнения за този модел. От много добър и лесен за употреба, до пълното му отрицание. Аз не съм професионалист и ми е нужен апарат, с който да навляза полека във фотото, но пък и не искам да си купиа някое ДРЪВЦЕ все пак....
Ще съм ви много признателен за вашето мнение форумци...

Отговори на това съобщение
 Re: Mоля за мнението ви за PANASONIC DMC-LC70
Автор: boreto   
Дата:   20-04-05 09:34

По-добре напиши колко пари си отделил за целта, какво ще снимаш и как ще гледаш снимките. Тогава ще получиш съвети (дори повече отколкото би искал).

Автор: carl_cox   
Дата:   20-04-05 09:45

имам LC50 и съм доволен-като гледам LC70 има подобрения-хистограма и е 4 мегапиксела-ако специално за този LC70 питаш-според мен няма да сбъркаш...[smilie24]

Автор: diw64   
Дата:   21-04-05 02:03

OK, БОРЕ! Отделил сам 300-400 лв за целта, а смятам да правя снимки основно за домашният албум. Но пък и да се понауча и опитам да правя това онова, което другите правят. С една дума първи стъпки във фотографията с идеята да се усъваршенствам с времето. Попрочел съм междувремено това някои книжкии правя разлика между оптичен и дегитален ZOOM, например.Затова искам апарат, който да не е вархът, защото не си заслужава да използвам HIGH машина като начало, а апарат, който да е нещо средно между сапунерките и професионалните машини, да е дуракоустойчив и да се включва в ценовият диапазон, който съм упоменал по-горе. Разбира се, приемам и други предложения и съвети по въпроса. Не съм фен на марката ПАНАСОНИК! Просто знам, че продуктите на тази фирма по принцип са с добро качество и много стабилни при експлоатация.За жалост нямам наблюдения за оптическите им изделия и затова искам мнението ви.

Автор: Darksorrow   
Дата:   21-04-05 11:10

Ами какво да ти кажа... "нещо средно между сапунерките и професионалните машини" за такива пари няма!
Панасоникът е добър избор, като му гледам характеристиките, но за пореден път казвам - за ниския ценови клас най-добре вземи Самсунг...

Автор: boreto   
Дата:   21-04-05 12:29

Ако в тези 300-400 лв влиза и флаш картата (каквато несъмнено трабва да си купиш отделно), единственият избор като най-добро съотношение цена/качество наистина е Самсунг.
Нямам личен опит с Панасоника, който си избрал, но по параметри ми изглежда добър.

Все пак мисля че най-важното е оптиката.
Добрият Ранасоник е с оптика Лайка.
Добрият Самсунг е с оптика Шнайдер.
Доброто Сони е с оптика Цайс.
(Отделен въпрос е, че Сони ползват оптика, произведена при тях по лиценз на Цайс)

Ако няма да вадиш големи снимки, по-добре наблегни на оптиката, а не на мегапикселите.

първа  назад  1     всички  напред  последна