Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 HELP PLS, kak stava izpra6taneto na aparati ot USA, savet za kakav model?
Автор: dtl   
Дата:   19-04-05 17:12

zdraveite na vsi4ki!!
Tazi godina zavar6vam (abiturient4e [smilie5] ) i edno podara4e mi e obe6tano, davat mi okolo 1400-1500lv... imam lelq v USA, jelaq da si zakupq ne6to po-pro ot tam( zaradi niskite ceni), ot roda na 7-8Mpix, i optika okolo 4-6x(moje i pove4e no 6 sa mi dostata4ni) i kam nego carta pamet 512MB, i ako e s vgradena battery da si zakupq i 2ra, ako sa neobhodimi i nqkoi konventori i ako ima dostata4no $ i edna svetkavica ot nisak klas. Molq da mi prepora4ate varianti :)

Imam 1 molba - neka koito moje da otdeli malko vremence, da mi obqsni kak stava izpra6taneto na aparati ot USA(Detroit) bez da mi vzimat DDS i tem podobni danaci.. ili ako vezmam to te da sa minimalni :)
Zasega sam si haresal Canon PS Pro1 (~620$), a i me interesuva dali 6te mi trqbvat nqkoi konventorni pristavki koito trqbva da si zakupq, i kakva svetkavica bihte mi prepara4ali no da ne e pove4e ot 200$ [smile]
Kakvi drugi modeli aparati bihte mi prepora4ali podobni na PS Pro 1, no razbirase sas shodna cena :)
P.S. i ako nqkoi si e kupuval aparat ot USA da mi kaje dali ot internet-magazin(nqkakav web sait) ili ot magazin da mi go kupqt??
Blagodarq na vsi4kik za HELP-a :))
[shtrak] [beer] [beer] [beer] [shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: HELP PLS, kak stava izpra6taneto na aparati ot USA, savet za kakav model?
Автор: Avon   
Дата:   19-04-05 18:18

Ami naI-dobre e ako ima koi da ti go donese na raka. Inache trudno shte preskochish mitnica. Za mitnicite sa razpraviat vsiakakvi istorii, no az pone oshte ne sam uspial da se "opravia" s tiah.

Inache za tia pari az bih si vzel 300D s kitovia bez da se kolebaia...ili D50, ako izleze na sashtata cena (1000$ s obektiv).

Автор: namaste   
Дата:   19-04-05 18:19

dtl, imash po6ta [smile]

Публикацията е редактирана (19-04-05 18:20)

Автор: dtl   
Дата:   20-04-05 10:10

Avon, i az sam si mislil da si vzema 300D no nerazbiram po4ti ni6to ot optiki, i sa6to neznam kakva da opt. 6t6e mi var6i rabota.
A ina4e nqma koi da mi go donese naraka v blizkite 6 meseca, a az iskam ako e vazmojno da mi go pratqt do 24 mai (bala [smile])
ti kakvo misli6 za PS Pro 1 , v4era gledah i Nikon 8800, no neznam za6to v nqkoi saitove e ~999$ a v drugi ima go i za po ~600$
A i az vse o6te sam lubitel (no 6te u4a ot dogodina fotografiq) i mi trqbva po-prakti4en i universalen aparat,a ne6to ot roda na 300D 6te mi e kofti (skapi4ak i pak i optikite..)da go nosq po4ti navsqkade s men [smile]

A za mitnicite znam 4e moje da se pi6e brakuvan i da se izbegne visoki mita... no pri vsi4ki polojeniq ot USA vnesen i s mito do kam 100-150$ 6te mi e mnogo po-evtin ot BG (ot vnositelq e 1740lv s DDS) lo6o e 4e nqma garanciq [smilie11] no... [smilie11]

Автор: JumboJet   
Дата:   20-04-05 18:43

Predlagam ti Nikon CP 8800, suvsem nov - donesen ot USA predi 1 mesetz.
Originalna opakovka i vsichko pridrujavashto go. Tzenata e 1400lv.
Prichinata za prodajbata e, che minavam na po- visok klas.
Mojesh da se svurjesh s men na tozi nomer 0888209645

Автор: hose   
Дата:   20-04-05 19:04

защо не помислиш за Никон Д70?

би трябвало да е на подобна цена

мисля че и преходник за М42 резба може да ти послужи - ще можеш за много малко пари да слагаш стари обективи

а ако само за 6 месеца е проблема - по добре да е на ръка

Автор: stoevmobile   
Дата:   20-04-05 22:14

A i az vse o6te sam lubitel (no 6te u4a ot dogodina fotografiq) i mi trqbva po-prakti4en i universalen aparat,a ne6to ot roda na 300D 6te mi e kofti (skapi4ak i pak i optikite..)da go nosq po4ti navsqkade s men
Ако ще учиш фотография, универсален фотощрак едва ли ще е подходящ, освен за един от дублиращите апарати на Главния.
Не бързай да вземаш, докато не си изясниш, какво искаш.
И не брой само втората батерия, карта-памет и светкавица за аксесоари - щом ще учиш фотография, може би ще ти трябват и купчинка филтри, стативче, все неизбежни разходи....., помисли за чанта за фотощрака или раничка, за разширение на компютъра ти и възможностите му, щом ще се занимаваш сериозно......
Много са дреболийките, дето не се виждат, при първото закупуване на дигиталка.
Сигурно форумци биха ме допълнили с още нещица, дето не са по-маловажни от апарата....
Успех [smilie24]
И не избързвай [smilie3]

Автор: Avon   
Дата:   20-04-05 23:37

DTL,

Stoev ti go e kazal idealno - ne se izhvarliai, predi da znaesh kakvo iskash. Na bala shte ti e posledna grija da shtrakash.

Ako tolkova ti e merak, lelia da ti vzeme ot eBay edna evtina 3-4MPix digitalka s rachni nastroiki za kam 200$; az imam Powershot A60 i sam dovolen, no edno Sony S75 ili S85 oshte po-dobre - she si nacheshesh krastata, a i shte posabaresh opit koe stava i koe ne. Drugoto sa kameri za *****, ne hvarliai pari za tiah.

Kato se ponauchish, shte znaesh po-dobre kakvo iskash i togava shte mojesh da reshish.

Dotogava, UVOOOOOOOOO[smilie19]

първа  назад  1     всички  напред  последна