Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 ProFo - пълни нещастници!
Автор: J0R0   
Дата:   15-04-04 15:06

Вчера на Опто салона си приказвам с един на щанда, търся си 18-50 мм за Сигмата. Човека ми даде каталог, каза, ела утре в магазина на Граф Игнатиев, щото тук не продаваме, тука е само изложение.

Отивам днес в споменатия магазин и същия тоя "експерт" се опитва да ме убеждава, че такъв обектив, видиш ли нямало. Не се произвеждал. Имало го само за Канон и Никон.

След кратка справка в собствения му каталог се оказва, че има все пак и за Сигма. Само дето те го нямат. Можели да ми го доставят след един месец. Тука само ще спомена още, че апарата който си купих за 800 $ същите тия отворковци го продават за 4100 лева.

Боже, боже, как все такива измекяри дават облик на търговията с фототехника у нас!?! .

Отговори на това съобщение
 Re: ProFo - пълни нещастници!
Автор: assens   
Дата:   15-04-04 15:15

И аз си говорих веднъж с тях.. безсмислено е. много са зле. не са в час въобще какво продават!

за цените да не говориме. сигурно не са продали и един обектив!

Автор: pinko   
Дата:   15-04-04 15:18

Така е, ама обектива Сигма 28/1,8 при тях е 360 лева, а при ВИП Трейдинг е 445 лв.

Решил съм такъв да си взема вместо 50/1,8 канонски, 50мм става 80мм, а 28мм става 44, ще си стои постоянно на апарата, като стандартен, пък и е 1,8

Някой има ли впечатления от този обектив?

Публикацията е редактирана (15-04-04 15:19)

Дата:   15-04-04 15:27

Бе ВИП и те толко са в час!
Единствено Самсунг продават тук на цени като по света, ама те за съжаление имат апарати само в любителския клас.

Като стана дума за ПроФо...
Автор: misho   
Дата:   15-04-04 16:20

Я вижте какъв отговор получих на мой въпрос за поларизационен филтър, отдавна се каня да го пусна, май сега е момента:

Г-н ....,
В момента имаме циркулационен филтър, който циркулира, когато се завърта. Той е 58мм. Цената му е 110лв.
В случай, че Ви е необходима допълнителна информация, можете да се обадите в нашия магазин на ул."Граф Игнатиев"33 на тел.981 61 40.
Поздрави,
ПРОФО

Re: Като стана дума за ПроФо...
Автор: assens   
Дата:   15-04-04 16:21

Това майтап ли е? Ще се гръмна!

Автор: misho   
Дата:   15-04-04 16:27

Де да беше, пазя си мейла още, как да го затрия тоя шедьовър. Само се чудя какво ли пък ще да прави линеарния филтър и дали не трябва да се изтегля вместо да се завърта?

Автор: ivo   
Дата:   15-04-04 17:31

И аз вчера посетих изложението - бълно безхаберие и некомпетентност от страна на представителите по места. Профо не продават на място. Питам момата на щанда - нима се замогнахте толкова, че отказвате пари на място?!! При Канон същата работа - едни девойки в напреднала възраст касзат само - питайте Михаела, тя знае. А те какво правят там!? Изобщо много ме дразни момента, в който служител, на който му е през онази работа дали фирмата ще продаде това или онова, се опитва да съчинява на място врели-некипели и компрометира и без това слабото "излагане". Никаква показност, никакъв блясък или реклама - униние и сивота. Само рамкаджиите май се представят добре. То не и че от другата страна на палатата нещата са по-различни - "обичайните заподозрени". Да се преброим на пролет, а после пак - в Пловдив. Мъкааа...

Автор: msld   
Дата:   15-04-04 18:08

Pinko ,imam kolega koyto prodava normalniya obektiv na Canon - ot parvite obektivi- 1,8/50 EF,mislia ,che iskashe da go prodava,ako iskash moga da go zapitam...

Дата:   15-04-04 18:32

msld, попитай го, да, интересувам се, щом като е от старите, те са с метален байонет и прозорче на фокусиращия пръстен, ако е запазен и цената е добра...ще се замисля[beer]

Автор: timi   
Дата:   15-04-04 18:38

kakvo li "NE"pravjat pari4kite-e-e-e-e-e-e![smilie23]

Re: Като стана дума за ПроФо...
Автор: snooper   
Дата:   15-04-04 18:39

Misho, mi shte cirkulira ia, nema da poliarizira svetlinata - za kvo mu e...
V obiavi za prodavach vuv foto-magazin iavno ima iziskvane "pone 5 godini praktika kato prodavach na banichki i boza"...

Vednuj v halite pitah za nikonski TTL kabel i sled kato obiasnih na momicheto ko e tva i za ko sluji chuh "E za kakvo vi e kato mojete da si palite vsiaka vunshna svetkavica s vgradenata ..."

Re: sigma 28/1.8
Автор: djidji   
Дата:   15-04-04 20:04

аз също се замислих за такъв обектив за моя canon, още повече, че откакто Konica е и Minolta, се оказа, че фирмата, в която работя, продава и обективи Sigma. :-)
В dpreview са нещо различни отзивите, на някои им харесва, на други не им фокусирал съвсем со света...
Който има желание, може да мине и да пробва обектива на щанда на konica-minolta утре или в събота

Автор: sagittarius   
Дата:   16-04-04 00:28

djidji, какво се чува в Konica-Minolta за Dynax 7 Digital? Ако има нещо интересно, пусни една тема.

Автор: msld   
Дата:   16-04-04 01:56

Re Pinko: - Za obektiva Canon EF 1.8/50 - napravih zapitvane - kolegata go prodava za 110 EURO - obektivat e mnogo malko polzvan i e v otlichno sastoyanie....samiyat az polzvah takuv obektiv blizo 8 godini i sum mnogo dovolen ot kachestvata mu,prodadoh go predi 2 godini...

Автор: snooper   
Дата:   16-04-04 02:07

Msld, znam, che ne go prodavash ti, no ako govorim za normalen obektiv na 1,8 (ne makro versia), to nov e 68 dolara v shtatite, tuka go kaji na 100 dolara da e - ne, che e nujno tochno na teb da go kazvam, ama 110 evro mi stoi skandalno neadekvatna cena za podoben obektiv (pa i canonski otgore na sichkoto, se edno ne stiga drugoto[smilie5] ) ...

Абе Снупъре, тъпо жувотно...
Автор: GenaDP   
Дата:   16-04-04 02:26

...що не си налягаш парцалите, недоучено добиче, ами си вреш гагата дето не и е работа? Аман от малоумни идиоти, дето само ръсят мозък, без да имат за себе си.

Тоя обектив, дето се продава, отдавна не е в производство, и в САЩ на старо върви доста повече от $68, тъпанарино!

Е глей тука:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=15235&item=3806628912&rd=1
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=4687&item=3807644410&rd=1
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=4687&item=3806502253&rd=1

za 50mm obektiva...
Автор: GuruMMX   
Дата:   16-04-04 05:35

hi
ako pinko se kolebae oshte utre moga da go vzema!
Tukmo takuv turseh!
0888667819 - Todor
gurummx @ mail.ru

Автор: ValentinRussanov   
Дата:   16-04-04 13:01

Pinko s kakav EOS snima6?

Дата:   16-04-04 13:33

ValentinRussanov

300Д
Първия ми ЕОС изобщо, навремето имах Канон Фтб[smilie24] ама го откраднаха[smilie11]

Дата:   16-04-04 13:35

msld
Давай го на Гуруто, аз ще взема Сигмата 28/1,8, 50 мм ми идва дълъг, 80 мм става, за кво ми е

Автор: ValentinRussanov   
Дата:   16-04-04 14:10

Pinko taq sigma ne dava li gre6ka 99 na 300d??

Дата:   16-04-04 14:30

Не, вчера я пробвах на оптосалона, поснимах с нея, без светкавица от ръка на бленда 1,8 исо 400 ми даваше скорост 80-100, на исо200 ~60, кеф, и на тая отворена бленда е доста остра, а пък си е ~45мм.

не дават вече грешка 99, щото са им сменили чиповете

Публикацията е редактирана (16-04-04 14:34)

Дата:   16-04-04 14:37

Хубавото в цялата тая история е, че си купих за същите тия пари два други обектива от Асен.
24-70 3.5-5.6 и
70-300 4-5.6
ама още не съм снимал с тях :-)

Автор: asahi   
Дата:   16-04-04 14:39

Ми снимай Емо, що се маеш?

първа  назад  1  2     всички  напред  последна