Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Canon A520, мнение
Автор: Daniel_de_Marko   
Дата:   15-04-05 12:17

Здравейте, кажете си мнението за този апарат струва ли си? А520 ли да си взема или А95? Откъде мога да го купя най-евтино или да потърся някъде втора употреба? Разгледах в нета най-различи ревюта на Steve Digicams, Dcpreview и куп други, но си викам, чакай да видя и вашето мнение.[smilie5] А и още нещо на цифровите камери може ли да се сменя обектива? Дайте малко ваши снимки от форума. Благодаря Ви предварително.

Публикацията е редактирана (15-04-05 12:59)

Отговори на това съобщение
 Re: Canon A520, мнение
Автор: spa   
Дата:   15-04-05 14:00

Аз бих си взел А95. Удобстовто на въртящия се дисплей. 4-те батери макар да тежат все пак издържат 2х снимки. И не на последно място по-големия сензор.
Специално на тези модели на канон може да се слагаат доъплнителни обективи пак на канон. като цената за комплект 3 обектива (теле, широк и макро) е по скъпа от самия апарат. Ако искаш гъвкавост и съвместимост с обективи определено няма да намериш апарат в този клас пък бил той и не на канон.

Публикацията е редактирана (15-04-05 14:04)

Автор: daniel_de_marko   
Дата:   15-04-05 14:17

Да ама ми писна да събирам пари за камера.

Автор: digitalstore   
Дата:   15-04-05 14:38

Ako iska6 HOB A520 za $320-na miga go polu4ava6:)

Автор: svetal   
Дата:   15-04-05 18:02

daniel_de_marko аз снимам с а95(снимките ми в профила ми са със него)и мога да кажа че за 5 месеца употреба нямам никакви проблеми с него.На него с както и на други те апарати от А серията можеш да сложиш широкоъгълен или телеконвертор.след някои друг ден ще кача снимки снимани с тези конвертори.
Така че взимаи А95 няма да съжеляваш[beer]

Дата:   15-04-05 18:05

svetal написа:

> daniel_de_marko аз снимам с а95(снимките ми в профила ми са
> със него)и мога да кажа че за 5 месеца употреба нямам никакви
> проблеми с него.На него с както и на други те апарати от А
> серията можеш да сложиш широкоъгълен или телеконвертор.след
> някои друг ден ще кача снимки снимани с тези конвертори.
> Така че взимаи А95 няма да съжеляваш[beer]

Я кажи от къде си взел телеконверотра и за какви пари. Заслужава ли си ? Ако може му щракни и някоя близка снимка...

Дата:   15-04-05 18:11

телеконвертора ми го донеса от usa на цена 80$ във България наи ниската цена на която го видях е 280ЛВ.[smilie9]
за съжеление все още не мога да сложа снимка с него защото от 10 дни съм поръчал от един български саит адаптер CANON LA-DC52D и все още не са ми го доставили.

Автор: spooky2r   
Дата:   15-04-05 20:22

Az do skoro prou4vah vsiakakvi ceni i za Canon stiganh do zaklu4enieto, 4e e nai-evtino ot Cantek (mislia, 4e toi e vnositelia).Aparatut koito si vzeh be6e 50 lv po-evtin ot drugite magazini.

Автор: bip   
Дата:   15-04-05 21:11

Evtin Canon v BG??Eskimos v Sahara!

Автор: spooky2r   
Дата:   15-04-05 21:20

evtin-ne, no po-evtin ot niakoi magazina-da.Vse pak vseki magazin si slaga razli4ni nadcenki...

Автор: bip   
Дата:   15-04-05 21:53

V BG Canon distributorite ti rezat glavata(cost hand&leg),dokato te dokarat do "basket case".

Дата:   18-04-05 14:09

Az imah w prediwid snimka na samia konvertor...

Дата:   18-04-05 15:39

http://www.canon.co.jp/Imaging/psa95/package-e.html#acc можеш да го видиш тук както и всички други конвертори[beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна