Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 who is who
Автор: 5kan   
Дата:   14-04-05 09:28

че го забих в базара по грешка

http://www.kenrockwell.com/tech/7r.htm

Отговори на това съобщение
 Re: who is who
Автор: Todd   
Дата:   14-04-05 09:47

Екстра :)) Ето я и моята категория - ОНАНИСТ ФОТООБОРУДОВАНИЯ (О.Ф.): 1-й Уровень [smilie5][smilie19] [smilie5][smilie19] [smilie5] [smilie19]

Автор: Стефан   
Дата:   14-04-05 11:19

Интересно е това, но ми се струва, че малко се е пообъркал тоя... Да каже, че Canon EOS 1D и Nikon D1X правят технически по-лоши снимки от сапунерките за еднократно използване на майка му, които пък от своя страна не правели по-лоши снимки от разните му там Лайки и Контакси си е екстремизъм, даже и на майтап да го казва [smilie10] [smilie18]

Автор: Стефан   
Дата:   14-04-05 11:25

А в същото време споменава, че е махнал снимките на фотообрудването си от сайта, за да не му се влачат разни "онанисти фотооборудования I ниво"... интересно той не се ли е родеел с тях, щом като си е бил сложил такива снимки. На мен никога не би ми хрумнало да си сложа на сайта снимка на апаратурата, какъвно и апарат да имам, а и колкото и сайтове на фотографи да съм гледал, не съм видял някой да си е изтъпанчил изложба на обективите, най-много да ги споменава [ezik] (да го използвами аз този нов емотикон [smilie18] )

Автор: Junior   
Дата:   14-04-05 11:33

аз само си описвам оборудването с което снимам
http://www.1gp.cc/ownpage.php?aut=36

Автор: PolarBear   
Дата:   14-04-05 13:01

Това беше доста дискутирано преди година и половина. Май за доста народ важи приказката, че ново е добре забравеното старо. А иначе си струва да се прочете.

първа  назад  1     всички  напред  последна