Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 sony dsc s85
Автор: inspiration   
Дата:   13-04-05 14:27

niakoi vav foruma moje li da spodeli s men vpechatlenia za tozi aparat i dali si struva da se vzeme na staro?
Blagodaria predvaritelno

Отговори на това съобщение
 Re: sony dsc s85
Автор: slivenski   
Дата:   13-04-05 14:48

Аз снимам с предния модел - S75... Вече е на 4 годинки... Не е лош апарат, но ще се опитам да ти кажа кое не ме кефи:
1.Бавен старт
2.Сравнително бавен автофокус
3.Понякога не фокусира добре на по-слаба светлина
4.Бързо се самоизключва
5.Не много добър живот на батерията - особено, ако е стара
6.Не много плавен зуум...

За друго в момента не се сещам... Абе, като за сапунерка става... Все пак оптиката е Карл Цайс... Пълни ръчни настройки... Тифф формат...

Предполагам разликата между двата е само в мегапикселите... Виж ми профила, всички снимки са със S75. Малко са обработвани с Фотошоп, но можеш да добиеш някаква представа. Успех!

Автор: dok   
Дата:   13-04-05 17:36

mislia che si struva imam takuv no ne znam kakvo ochakvach ako nesto konkretno te interesuva gotov sum da otgovoria

Дата:   13-04-05 18:49

blagodaria i na dvama vi

parvo me interesuva kak stoi vaprosat s bateriata - moje li da se smenia, nameri, zashtoto vse pak aparata e pochti na 5 godini

znam, che specialno tozi aparat (ne modela)ne reagira mnogo dobre na mnogo silna svetlina - poiaviavat se rozovi petna, koito posle na snimkata ne lichat - dali tova shte dade problemi za v badeshte - izobshto matricite imat li niakakva "izhabiaemost" vav vremeto

prosto iskam da vzema neshto, koeto posle da ne se nalaga da smeniam - naprimer sled 2 godini...

znam sashto, che blendata mu stiga do 8 - ako informaciata mi e pravilna

v nego me privlicha, che vsichko e ot jeliazo i ima dobra optika

takiva misli sa v glavata mi[smile]

Автор: dok   
Дата:   13-04-05 22:02

za bateriata pone na moia e mnogo dobra i izdurga mnogo sravnena s aparatite ot tova vreme toest sustata e kato na sony 828 za cvetni petna ne sum zabeliazal da ima pone pri men ,blendata e do 8 skorosti do1/1000-4sek.mislia che si zaslugava svetkavicata susto e mnogo dobra kato za aparat ot tozi klas

Автор: slivenski   
Дата:   14-04-05 10:24

Абе, относно изхабяемостта на матрицата има противоречиви мнения... [smilie18] Потърси из форума. Дай инфо на колко снимки е апаратчето. Зависи и на каква цена го взимаш... Все пак на 5 години е... [shtrak] [shtrak] [shtrak]

Дата:   14-04-05 14:36

Апаратчето е в добро състояние
цената е 400 лв
а за матрицата, ако нещо й стане, не знам
[smilie11]

първа  назад  1     всички  напред  последна