Автор: machine_head
Дата: 24-10-03 10:49
така,
значи това което ще напиша в по-голяма степен не съм го измислил аз, а съм го чел по форуми и спецификации....
както се досещаш няма идеална камера. Дори и да вземем и най-добрата, то на някой ще му е тежка и пак ще има недостатъци.
Та аз за мене си реших, че като компромис и като цена това ми е достатъчно. Това което си написал наистина е така, но аз предпочитам да имам 2.8 по целия зуум и това е доста важно за мене. Скоро ми се наложи да снимам с А70 едно състезание в зала. Когато го направия пълно wide тогава слагам 2.8 и снимките са прекрасни. правя 3х зуум и то ми дига на 4.8 става бавно размазва, дигам ISO шум и т.н. Снимам след това с 10D слагам 800 ISO и пей сърце...
та затова ми се струва, че искам това 2.8 по целия зуум и това е. Може и да бъркам , определено матрицата не ми харесва ама май се убедих, че всички сапунерки шумят над 200 ISO(за това не съм сигурен).
Та като за любител 2.8, IS, Leica оптика, 12х zoom и 600$ май ми стигат. (за сега хехе).
От Панасоник обещават лесен упдейт на firmware, което ще значи лесно премахване на бъговете а за промени във функционалността се съмнявам да го ползват, така че което е в спецификацията на тази камера това ще е.
Другото е да тичам за 10Д или 300Д ама там трябва стъклария, което значи мнооого парички...
та така...![[beer]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley20.gif)
Публикацията е редактирана (24-10-03 11:10)
|
|