Автор: Krassy
Дата: 12-04-04 11:31
С риск да превърна този форум в лично заяждане, ще те попитам, GenaDP, за чий (не се чете) си се хванал точно за една дума, при условие че темата на дискусията са цените, не правописа. Мерси Жоро за подкрепата, но не вярвам този форум да е поле за мерене на чурки, още повече провокирайки някои колеги с твърде смелото ми изказване: "В цяла Варна никой не може да направи по-добра снимка на това, за което ме търсят..."
Това GenaDP не ме прави 'голям фотограф', или най-добрия. С това исках да кажа че съм тясно профилиран, и ако реша да правя това (което правя засега САМО за фирмата си) и за други агенции, то тогава рискувам да ви бръкна в джоба. ИМЕННО затова реших да унифицирам цени, да не би някой да се почувства Ущетен.
Попитах те кой си, понеже исках да обсъдя нещо конкретно с теб, мислейки че имаш необходимото виждане по въпроса. Вече не желая да обсъждам кавото и да било, да не би случйно да те засегна.
P.S.
4-5 са 'най-големите' фотографи във Варна с които се познавам лично, и първото ми име и дейноста биха им говорили красноречиво.
|
|