Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Triumja se???
Автор: Steki   
Дата:   09-04-04 08:06

Ljubitel fotograf sam i naj nakraja i az reshih da si kupja njakakaw mashinka s kojato da strakam decata na plaja, no sega se chudja kakwo da izbera, Wse pak towa ste mi e parwata seriozna pokupka i iskam da e nesto swjastno. Triumja se izmejdu Nikon D70, Nikon D100 ( Hajde Jumbo:) ) i Canon EOS 10D. Poweche ot godina chakah da se nadanjat mnogo hora koj s EOS 10D koj s Nikon D100, malko sa si kupili D70, Sega priemam saweti - no samo ako sa bezplatni:))
Mersi mnogo[smile]

Отговори на това съобщение
 Re: Triumja se???
Автор: Brummaker   
Дата:   09-04-04 08:16

[smilie24] 10D /като почитател на надписчето CANON [smilie3] /но това е по описание и по отзиви....не съм имал още щастието да го притежавам...[smilie2]

Автор: Ivan_A   
Дата:   09-04-04 08:42

Който най-много ти хареса като дизайн!
Тъп отговор, но искрен - като качество на крайното изображение няма да видиш разлика.
Аз съм с 10D, харесвам го и не правя сравнителни тестове - просто си го ползувам с удоволствие!
Виж и това:http://www.luminous-landscape.com/essays/choice.shtml - много е поучително.
Купувай и се кефи!

Автор: LinkBeat   
Дата:   09-04-04 09:58

Дали има шанс размерите на хубавите апарати да бъдат намалени в обозримо бъдеще? За градско снимане е изнервящо да се заглеждат непрекъснато в големия апарат и много се надявах Canon Pro 1 да бъде с по-прилични характеристики, но уви...А иначе Canon 10D с ISO 3200 и всичко останало е нещо което е много повече от парите които струва.

Автор: Brummaker   
Дата:   09-04-04 10:08

Ти кога за последно снима на 3200? [smilie3]

Автор: graver   
Дата:   09-04-04 11:55

Nikon D100...vikam az ima promociq v momenta...http://www.club-nikon.org/main/promo.htm....malko e izmislena ama stom imash parite[smilie24]

Автор: RADKO   
Дата:   09-04-04 12:30

NIKON D-100 С ЦЕНА 2990 ЛВ. ТЕЛ. 950-28-55
ОТ ФИРМА ПРОФАЙЛД С 1-ГОДИНА ОФИЦИАЛНА ГАРАНЦИЯ И ФАКТУРА ,АКО ТИ ТРЯБВА.

Автор: jumbo   
Дата:   09-04-04 18:29

човека е в америка.... нал се сещате
я да чуя с какво толкова е измислена промоцията а?

п.п. нали знаете клуб никон на кой е [beer]

Автор: LinkBeat   
Дата:   09-04-04 20:12

Brummaker: Точно защото никога не съм снимал на 3200, ми се струва че това носи една свобода в повече, но щом мислищ че не е толкова важно, съм склонен да се съглася, въпреки, че е добре при всякакви светлинни условия да можеш да да си над 1/30 sec. Кажи ми дали греша в тия разсъждения?

Автор: Krassy   
Дата:   09-04-04 20:24

Steki, децата на плажа, птичките по оградите, залезите .... АБЕ ЧОВЕКО...
ЗА КАКВО ти е ПРО серия?
Вземи си S50 или G5 и буквално
ГО СЛАГАЙ В ДЖОБА !
С другото се правят пари... не се смима ЕЙ ТАКА!

Просто съвет... аз имам и 300D i S50 и знам какво говоря...

Автор: msld   
Дата:   09-04-04 21:13

Steki,vzemi si edin Canon G5 i si snimay na volia...shte ti varshi dobra rabota...- za da ne bada golosloven - moli vij moi snimki - goliama chast sa praveni s Canon-i ot seriyata G....https://photo-forum.net/msld

Автор: keser   
Дата:   11-04-04 17:30

Steki si ima s kakvo da si snima na volia, coolpix 4500 mu vur6i rabota mai[smilie3]
[beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна