Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 KOI SNIMA PO DOBRE
Автор: mlv   
Дата:   06-04-04 15:01

kajete umni hora s koi ot dvata aparata se pravqt po dobri fotografii??? stava vapros za Canon EOS 300v ili Canon A80

Отговори на това съобщение
 Re: KOI SNIMA PO DOBRE
Автор: inmitev   
Дата:   06-04-04 15:12

Според мен изобщо няма база за сравнение. Единият е филмов и с добър филм и качествен обектив удря другия отвсякъде в земята.
Хубавото на цифровия е, че получаваш снимките веднага в електронен вид. И толкоз.
За едни цели може единия да е по-добър, за други - другия.

Дата:   06-04-04 15:32

naprotiv to4no tova iskah da 4uq. za6toto vsi4ki mi kazvat kupi si cifov a az izbiram mejdu tezi dvata. ta vaprosa e koi ot dvata li4no az iskam EOS 300v-to vie kak mislite

Автор: timi   
Дата:   06-04-04 15:56

реши първо за какво ти трябва[smilie11]

Автор: Ivan_A   
Дата:   06-04-04 15:59

След като искаш EOS 300v - 300v!
По-бързо ще снимаш, повече ще приличаш на фотограф, повече пари ще дадеш-сменяемите обективи край нямат! И все някой нов ще ти ТРЯБВА!

А моето мнение:вземи си А80!

Печелиш свобода!
Не зависиш от никой!
Сам си си "виновен" за всичко!
Крайното качество-ако сам си правиш всичко, с изключение на снимки в съвсем тежки условия- от А80 копията до 20/30см, дори 30/40см ще е по-добро.

Автор: boni   
Дата:   06-04-04 16:09

Sniamsh ti,taka che aparata edva li e tolkova vajen.Ako mojesh da snimash A80 shte ti dade poveche i po-byrzo vazmojnosti za iziava

Автор: msld   
Дата:   06-04-04 17:33

Loshi aparati niama ,ima loshi fotografi...snimka mojesh da napravish i s konservna kutiya,zavisi kakvo iskash da snimash....po-skapite aparati predlagat po-golemi udobstva pri snimane...

Дата:   06-04-04 18:05

v kraina smetka sam obarkan o6te pove4e. a sam ne moga da re6a. 6te vi kaja za kakvo? iskam da kupq edin aparat pone za dve godini napred s koito da se u4a li4no az predpo4itam da vzema EOS300v-to zaradi vazmojnostta da zapo4na ot A-B na fotografiqta za da se nau4a kak se pravqt istinskite snimki sas ra4ni nastroiki? ve4e znaete za kakvo mi e nujen. kajete sega koe e po dobre. da natiskam edno kop4e na cifroviq i da mislq 4e pravq snimki ili da vartq obektiva i da se radvam kogato se polu4i >...........

Автор: inmitev   
Дата:   06-04-04 18:18

За ръчните настройки - и А80 ги има в изобилие. А за навлизане във фотографията цифровите апарати имат много голямото предимство, че веднага виждаш резултата и можеш да снимаш колкото си искаш, докато постигнеш каквото си си намислил.
При лентовите трябва да изснимаш филма, да го проявят, да отпечатат снимките и едва тогава виждаш какво си направил.
Ако искаш снимки на особено голям формат, или ако снимаш спортни събития, или ако искаш сменяема оптика - 300V. Можеш да си накупиш и повече обективи и след време да го смениш с цифров, който работи със същите обективи.
Ако искаш просто да навлезеш навътре в нещата, взимай А80 и почвай да снимаш на поразия. Но си го вземи поне с 256МВ карта. Като минимум.

Аман бре!
Автор: GenaDP   
Дата:   06-04-04 18:21

И ту допълзяхте с тъпоумните си въпроси:
- кой апарат по-хубаво снима
- кой апарат е по-добър
- кой апарат да си взема
...

Кво ти пречи да снимаш на ръчен режим с А80?
Що не седнеш да понаучиш фотографията, да разгледаш данните на апаратите, и да си решиш сам, ами пълниш форума с глупостите си?

Автор: Ivan_A   
Дата:   06-04-04 18:57

mlv, А80!

Автор: gin   
Дата:   06-04-04 21:46

Докато си проявиш снимката...и всичко е отишло.

Публикацията е редактирана (06-04-04 22:01)

Автор: asklep   
Дата:   06-04-04 21:56

Вземи си и двата,това което ще можеш с единия няма да можеш с другия ,така че избери си кой първо ще вземеш . Според мен ако сега почваш да се учиш си вземи цифрака най напред [smilie25]

Дата:   07-04-04 08:44

blagodarq na vsi4ki 4e mi pomognahte da re6a? sas sigurnost 6te vzema cifroviq.
a teb GenaDP nikoi ne te kara da 4ete6. mojebi profesionalnoto ti mnenie struva tvarde mnogo ta ne moje6 da go spodeli6 s drugite/ili nqma kakvo da kaje6 po vaprosa/
specialni blagodarnosti na Ivan_a na nego sas sigurnost moga da vqrvam

Автор: horhe   
Дата:   07-04-04 10:08

ako ti ostanat parici izrovi ot njakade i edna "practika" po drug na4in njakak si osaznawa6 blendi rjazkost fokus skorost kato si gi gali6 ra4no.

Дата:   07-04-04 11:15

6te go imam na predvid blagodarq ti :>>

първа  назад  1     всички  напред  последна