Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 до админ: вероятна грешка в системата!
Автор: pulse   
Дата:   05-04-04 11:38

Бях качил една снимка в личната си директория преди няколко дни. Днес я преместих в албум, но на нея седи дата 2004-03-28 и не фигурира в рейтинга за последните три дни, въпреки че се появи на първа страница в албума. [smilie22]

Снимката имаше един глас още преди да я кача в албума.

става въпрос за:
https://photo-forum.net/i/13176

Отговори на това съобщение
 Re: до админ: вероятна грешка в системата!
Автор: feon   
Дата:   05-04-04 12:13

Така е!
Като я качиш в профила си, дори и да не е свалена в албума, снимката си я има в съответната категория, както и в рейтинга.

Друг въпрос е, че ми се струва малко порочно това с албума, защото така хората разглеждат снимките не по категории, а само по дата. И така хората гласуват за хубава снимка, но поставена в неподходяща категория.

Пък и надали много хора сега гледат снимките по категории...

Дата:   05-04-04 18:31

Струва ми се, че сега няма много смисъл да качиш една снимка в личната си директория и след три и повече дни да я качиш в албума, защото тя ще се загуби много бързо в албума без въобще да се появи в рейтинга за послдните 3 дни, дори и да събрере нужните гласове. [smilie8]

Вярвам, че скоро ще се реши и този проблем. [smilie25]

Публикацията е редактирана (05-04-04 18:34)

Автор: jumbo   
Дата:   05-04-04 20:15

беше много добре обяснено защо така излизат снимките иначе то ще стане така седи 3 дена тия сваляш в профила после пак качваш в албума и тя пак е 3 дена и така нататък

Дата:   05-04-04 21:39

jumbo: тук става въпрос за друго нещо.

първа  назад  1     всички  напред  последна