Автор: duke
Дата: 06-04-04 17:11
emi, now sum w foruma i zatowa sum "nesgoworliv". Puk i temata ne isiskwa tolkowa razgowor ot moia strana. Az prodawam neshto, to e wseiswetsno na wsichki, wseki sam prawi swoe razsledwane za kachestwata mu. NO ako me pitash men, tui kato az naskoro si kupuwah naikoi canonski obektiwi, prawih goliamo razsledwane i ostanowih che trudno chowek moje da bude siguren , ne poje 100% da wiarwa na testowete i mtf chartowete w neta. Wsichki sa tolkowa razlichni, edni kazwat tozi e wurha drugi puk kazwat che drug e wurha, abe kolkoto poweche se rovih tolkowa poweche zatuwah w neizwestnost i nesigurnost. Sega towa za tamrona, prosto niakoi samosindikalno reshil da si naprawi test i twae. Dori i w dpreview.com makar tolkowa izwesten sait, i na tiah ne wiarwam 100%. Preimerno sega s d70, ako mu gledash wnimatelno review-to,basi. Dawat che resoluciata mu e kato na 300d,kato cifri ama inache imal po goliama resolucia...A i kato gledam sam kartinkite...mi tia chetki spored men det mu gi prawiat, to w cifrowata fotografia takiwa pari igraiat, kwo im prechi na NIkon da dadat na dpreview, niakoe drugo milionche...Ne wiarwam az na takiwa internet testowe 100%. Te sa prosto niakawo orientiri nishto poweche.Az mnogo hareswam tozi site,dpreview, wseki den sum tam, no kakwo si milsite che sa chestno do grob i napulno nezawisimi,gledal sum testowete na absolutno wsichki aparati, gore dolu obektiwni, no toia na d70...spored men si e izlagacia, ta...vij primerno za kodaka14n go naprawiha na dwe stotinki,neznam. Trudno mi e da priema fakta im che dwa aparat s ednakwa resolucia v cifri, edinia moje da ima po dobra resolucia.A i za obektiwi niama oficialen saite s brobi i tn, ima edin photodo.com, no tam testowete sa samo na bezkrainost,slojna rabota e testa.A i pak shte kaja trudno shte powiarwam za napulno nezawisima obektiwna ocenmka, sled kato stawa duma za MILIARDI dolari . Towa e ot men zasega.
|
|