Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Дължината на коментарите - До админите
Автор: pensionera   
Дата:   10-03-05 20:46

Не мислите ли, че ще по-добре, ако коментарите имат някакъв минимален размер... например 5-10 думи? Сещате се защо, надявам се. [smilie3]

Извинявам се, ако вече е обсъждана тази тема.

Публикацията е редактирана (10-03-05 20:55)

Отговори на това съобщение
 Re: Дължината на коментарите - До админите
Автор: nsirakov   
Дата:   10-03-05 20:56

!!! !!! ! !!!! !!! :) :) :)))) :) :) :( :( +++ !!!

Ето ти 14 думи и кво?

Автор: vga   
Дата:   10-03-05 21:07

да бе,доста градивна критика може да се изкаже в 10 думи...колкото е нужно - толкова.кое те бърка в дължината? аз лично не мога да се изразявам кратко-многословен съм-и какво,да спра да си изказвам мнението ли? :)))

Автор: matasel   
Дата:   10-03-05 21:12

Абе то минимална добре, ама и за максимална няма да е зле, че ако не Война и Мир, то някои пишат цели повести[smilie5]

Автор: субектив   
Дата:   10-03-05 21:16

Не се сещам защо.Защо?

Автор: VacMac   
Дата:   11-03-05 09:56

Съгласен съм,че коментара не трябва да е анализ и трябва да е кратък, но и аз обичам да се изразявам по пространствено.Според мен два реда са напълно достатъчни...Коментари като:!!!+++--- и т.н. не смятам за сериозни.

Дата:   12-03-05 05:52

Сираков, ако всеки път някой го изписва това... аз мисля, че за всички ще е ясно, че коментатора не е в час [smilie21] ;)

vga, VacMac - нещо не сте ме разбрали - става дума за МИНИМАЛНА дължина на коментара, а не за максимална. Когато има минимална дължина, коментари от сорта на "суп!" и "!!!" просто няма да има.

субектив - не се прави на теле [smilie6] ;) А ако си - прочети по-горния параграф, второто изречение.

Автор: special_k   
Дата:   12-03-05 12:47

Какъв ти е проблема със "суп!" и "!!!" ? Аз нямам време да пиша дълги коментари под всяка снимка, а когато имам време и какво да кажа, предпочитам редакция. Ако ще се променя нещо, по-добре да се дигне максималния размер и броя на редакциите.

Автор: gorbi   
Дата:   12-03-05 12:55

няма да стане Мишо..... не можеш насила да накараш хората да са многословни..... Наистина има смисъл нещо по редакциите и поне без препинателни знаци......[smilie5]

Автор: special_k   
Дата:   12-03-05 13:01

!-бронз
!!- сребро
!!! - злато

като сложа "!!!", все едно казвам: "Брао, пич, кефи ме т'ва, гласувам със злато."
Така поне знаеш кой как е гласувал за снимката ти.
Проблематичност?

Автор: Gorbi   
Дата:   12-03-05 13:10

определено...... на кой гаргите какво означават ...??? твоите гарги - оценка..... моите гарги - ох, ах, супер... и т.н.... най-добре или класифицирани гарги или никакви...... Проблематика?[smilie5]

Автор: Iv4n   
Дата:   12-03-05 13:28

special_k [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie5]

Автор: fogas   
Дата:   12-03-05 13:54

Аз също не обичам да пиша много. Рядко пиша '!!!', но ползвам 'прелестно', 'прекрасно', 'много едикакво си', 'кефи' и т.н. Все пак не ми се обяснява защо кефи- ми може да е защото съм отгледан от мечките или не съм ял шоколад като малък или защото жената ме бие... причини всеки си има и повечето не са за споделяне [smilie7]

Автор: Gorbi   
Дата:   12-03-05 14:00

ами то поне емотикони да има тогава...... който иска - обяснява на дълго и широко.... който иска - избира си картинката ...... така поне ще се разбира малко повече.....[smilie7]

Автор: fogas   
Дата:   12-03-05 14:03

Да емотиконите ми липсват [beer]

Дата:   12-03-05 20:08

special_k - aми като нямаш време да коментираш, а толкова държиш автора да види, че си гласувал за него, не е ли по-добре да се виждат оценките или поне кой е оценил снимката.

"!!!" не е коментар а оценка.

Аз просто предлагам нещо, което бих направил, ако администрирах такъв сайт. [smilie3]

Автор: muter   
Дата:   15-03-05 22:45

special_k [smilie23]

primer s Lumberjack ..edin gradiwen komentar!!! de da mojeshe wsichki da sa takiwa!

https://photo-forum.net/i/87742&USER_ID=4475

a ne :

1. :)
2. :))
3. :)))
4. !
5. !!
6. !!!
7. wow!
8. kyrtish mivkite
9. sybariash plochkite
i t.n. i t.n. bezumia

tova za men ne sa komentari, a jelanie da bydesh zabeliazan, che si glasuwal za wyprosnia avtor, za da moje i toi da glasuwa za teb. tova e.

Автор: buzzfuzz   
Дата:   15-03-05 23:00

Nikoi ne kaza ne6to za kritikite!!!

Muter Propusna " Bie Ribata "

Az li4no predpo4itam kakvato i da e ocenkata da ima nqkakva kritika ili nqkoq ideq koqto da me nau4i da ne prava su6tite gre6ki!!!
Nikoi ne se e rodil nau4en i mislq 4e vie po "mladite" trqbva da kritikuvate snimkite![smilie24]

Автор: Stoevmobile   
Дата:   15-03-05 23:16

special_k [smilie24]
(па кажи после, че не си го научил туй от мен [smilie3] плагиат такъв[smilie5] )
ако те не мързи, проследи как почнах да гласувам и коментирам снимките [smilie18] [smilie18] [smilie18] и коментариите си преди и след това[smilie3]
[smilie18] [smilie18] [smilie18]
Ама ако някой ша гризка special_k за коментарии, ша го наплюя у форума първом...[smilie5] [smilie5] [smilie5] ценя мнението му[smile]

Автор: charm   
Дата:   16-03-05 15:11

pensionera, ти човече, понеже си пенсионер и не ходиш на работа, а с пенсийката си плащаш нета и цял ден може да седиш и да си пишеш коментари - [smilie18] /шегувам се/
съгласна със спешъла и стоев - времето не ни достига да разгледаме всичко, а да не говорим за писане
аз пък лично си имам и още една причина - не смятам, че съм достатъчно в час с всичко, за да мога да дам градивен коментар или критика. но когато нещо ми харесва, искам по някакъв начин да го кажа на автора. какво лошо в това?
[shtrak]
[beer]

Дата:   25-04-05 22:04

Бях забравил за тази тема :) charm - ако искаш да подкрепиш автора - достатъчно е да гласуваш! Защо точно пък искаш да видиш, че именно ТИ си гласувал/а за него?

Добре де, не искам да бъда краен... даже е супер да се описват емоциите, които изпитваш, когато видиш дадена снимка, но едва ли '!!!' описва достатъчно емоция.

Така мисля аз.

Автор: ivo80   
Дата:   25-04-05 22:37

[smilie23]

Дата:   25-04-05 22:40

[smilie19]