Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Hade da razchistite "horata" s 1-edinicite ?!
Автор: danikey   
Дата:   24-10-03 19:35

znachi, nabliudavam foruma ot izvesno vreme, az lichno ne lamtia za visika ocenka, no ima neveroiatni fotografii i neveroiatni fotografi profesionalisti i liubiteli. Dosta prostashko i tapo e poiaviava se snimkata i 5 minuti sled tva ili maximum chas i parvata ocenka e 1 !!!
TAPO TAPO TAPO
predlagam dva varianta ili administratorite da ia mahnat vaobshte ili po dobroto e glasuvaneto da ne e taino a de se vizda koi kakvo glasuva i zashto ...
Koito e saglasen neka me podkrepi ! Niamm nishto naprotiv da se pishat i takiva ocenki kato 1 ama are da se obosnovavat vse pak zashto ... !

Отговори на това съобщение
 Re: Hade da razchistite "horata" s 1-edinicite ?!
Автор: Ivan_A   
Дата:   24-10-03 19:56

Точно мислех да започна нова тема! Нова тема във възхвала на този СВОБОДЕН НАЧИН на гласуване! Дълго разглеждах снимките и оценките - убеден съм, че слаба снимка няма да вземе челно място! По линията на "естествения подбор", може би най-добрия и верен!, с люшкане наляво-дясно, с проплакване и незабавното му утешаване - всичко си идва на мястото! Всеки получава заслуженото обективно! Е, на индивидуално ниво може и да боли малко, но е малко! И не си заслужава да боли! /... ама като СМЕ толкова суетни фотографите!!!... Вие познавате ли НЕСУЕТЕН фотограф?/
Няколко единици! И какво от това - няколко 6-ци! И какво от това??? Някой да е станал по-добър фотограф?!
Май станах неясен: оставете нещата МАКСИМАЛНО свободни! Няма по-добро нещо за свободни хора, каквито считам повечето фотографи...

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   24-10-03 23:25

Ivan_A - Аз не разбирам какво толкова ти харесва!! Или може би искренно смяташ, че фотографи правят тази ситуация?? Ти може би не се разхождаш много по снимките или..?? Както и да е, идеята е да изправим тази ситуация за след конкурса, не преди това.
Ако така действа и градинаря, какво ли ще ядем? В оставената "съвсем свободна" нива, най-бързо се развива буренът, и заглушава всичко останало.
Все пак ще настъпи пълен хаос, ако аз, и други "радетели на цензурата" тръгнем да се възползваме от такава "свобода", както доста останали.

Дата:   25-10-03 00:07

Харесва ми, защото е СВОБОДНО изразяване на мнение! Записано е най-отгоре на първата страница на Форума. Той е за Всички. Аз се разхождам с удоволствие по снимките и виждам, че от няколко дни има доста нови и по-способни автори! От това всички печелим! Искрено смятам, че фотограф се САМОИЗЯВЯВА на САМОСТОЯТЕЛНА изложба! А щом си тук -прочел си, запознал си се с условията. Кое не е в съответствие с тях? Че има разминаване между моето/твоето виждане с доста други? Ами има! И какво от това?! Дай ми разумен довод за ограничаване на каквото и да било и в резултат всичко да се подобри, моля те! Невъзможно е!
Зачитам правото на мнение на всички. Ако решиш/те - възползвайте се от "свободата" - едва ли ще Ви достави удоволствие... ПО-добър фотограф няма да стане никой от такава "свобода"...

А за да се развива нещо е необходима СВОБОДА!

И за Photo-forum.net се отнася.

Re: Hade da razchistite
Автор: lukcheto   
Дата:   25-10-03 00:07

Офффффф, стига "пищяхте" от тези единици, ами вземете направете нещо стойностно и едва ли някой ще ви лепне подобен мини номер!
Аман от мрънкане и хленчене, пфу![smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19]

Публикацията е редактирана (25-10-03 00:17)

Дата:   25-10-03 00:27

Ако нещо на някого не му изнася, да си сваля творенията и тва е[smilie6] [smilie6]
Прав е Иван "прочели сте условията, приели сте ги", няма място за хленчене, проявете малко самоуважение и или се примирете, или се подчинете на нет реалността, и напред![smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: murnau   
Дата:   25-10-03 00:35

Иване, давам мнение сединствено с оценка е едно, давам мнение с коментар (било то без оценка) е друго. Мисля, че по- ценното е коментара. Пък и така не лишаваме никoй от свобода на действие.Нали?
Айде да махаме цифровите оценки :))
Ще видиш колко по-малко "оценки" ще има и колко по-интересни коментари!

Лукче, я се скрий някъде[smilie5]

Дата:   25-10-03 00:44

Ivan_A - ето ти един разумен довод. Ти може би участваш и в други фотографски форуми, аз в още 5-6. Има ли в някои от тях възможност нелегитимен субект да се разхожда и да пуска безчет оценки и коментари (освен ако авторът не е изришно разрешил на конкретната снимка) и къде гласуването е тайно /и за автора/? На едно такова място, където съм от година, с поне 100 снимки, и съм попълнил 50 графи данни, проверени, знаят ме доста..администратора иска за да ме приемат за член да използвам e-mail от организация /не от yahoo, hotmail ili abv.bg/, освен това проверява всичко още преди да излезе онлайн. Слабите снимки ОТПАДАТ, просто изчезват. Толкова е просто, разумно и ясно.
lukcheto - какво стоиностно нещо мога да направя за теб? Ето тук имам 100-ина снимки, избери си някоя евентуално, пускам по 2 на ден, старая се, ако не ти харесват - не ги гледаш.

Re: Hade da razchistite
Дата:   25-10-03 00:45

Публикацията е редактирана (25-10-03 01:22)

Автор: boni   
Дата:   25-10-03 00:50

Само напомням пак че ако гласуването е явно това няма да промени нищо.Ще виждате как разни анонимни никове от сорта на "копче","Бидончо" "Аз768" и др подобни ви забиват 1-ците. За съжаление при явно гласуване ще падне активността на по-сериозните фотографи(по разни причини) и ще останат повече фалшиви.
ХОРА ОСЪЗНАЙТЕ СЕ ,ТОВА Е ИНТЕРНЕТ !ТУКА ВСЕКИ Е АНОНИМЕН АКО ИСКА,ВСЕКИ СЕ МУЛТИПЛИЦИРА И СЕ МНОЖИ В КАКВИТО СИ ИСКА ЛИЧНОСТИ,НИКОВЕТЕ НИЩО НЕ ЗНАЧАТ.

Дата:   25-10-03 00:50

Май не си прав - забелязал ли си колко малко са мненията за снимки, които не участват в конкурса? Дори и за добри? А ако има са предимно "потупване по рамото".

Защото няма стимул! Състезанието е стимул. А стимулът е важно нещо - както в живота, така и тук ...

А "тук" не е ли както в живота!?

Дата:   25-10-03 00:52

Като начало, напиши "стоиностно" с "й"[smilie6] [smilie6] [smilie6] [smilie6]
И Дик ясно е, че бройки има....хубаво е да поработиш и по другите парафрафи!
[smilie5]

Дата:   25-10-03 00:53

lukcheto - "Ако нещо на някого не му изнася, да си сваля творенията и тва е" ....това ли е скритата ти мечта, и какво ще остане тогава..твоите 1 или 2 творения /едно помня там, с лицето/. Защо ли това изказване така 1:1 ми напомня същото изказване към мен на твоята приятелка МиМ,/а по-рано на Торбалан/ на нея и угодих, може и на теб, времето и събитията ще покажат.

Дата:   25-10-03 00:55

lukcheto - аз съм поработил и по другите параграфи, затова имам признания достатъчно, освен, че ми плащат...а на теб??

Дата:   25-10-03 00:59

Тук не може да е както в живота, не прави тази амалгама. Или си утопичен.
Тук няма разговор, няма друго освен теб и монитора.
Какъв стимул е една единица или една шестица?
КАкъв стимул е един коментар, който говори по темата и който може да събуди идея? Ами голям, бих казал. В спора се ражда идеята, дискусията, разговорът е стимул сам по себе си.
ЗАбелязал съм, че повечето мнения са толкова плоски, че не моя да бъде. ЗАбелязал съм, че хората акто сложат хубава оценка, все едно се застраховат от коментар: нямало нужда. Е как? Или е трудно да се обоснове човек? КАто си искрен е по-лесно отколкото ако си ги дрънкаш, измисляйки си, нали?
И все пак смятам, че един коментар е най-малкото уважение към една снимка, към усилията положени от фотографа, отколкото една смешна оценка, която може да се изтълкува рзличнo от различни хора и която сама по себе си е доста лаконична.

Автор: boni   
Дата:   25-10-03 01:02

Ами хора ,който не иска може да избере опция да не му се пишат оценки - свобода и демокрация!
Относно стимула...Когато има стимул,когато има интрига,когато има състезателно начало,могат да се реализират идеи.
Айде кажете ми как да реализираме примерно идеята "Снимка по песен" ако нямаше конкурс и спонсор като Ретро радио???
Сега има стимул и интрига - Мартин Захариев обеща Изложбата по този конкурс да е в НДК,осигурява медийна подкрепа и т.н.Човека и неговите хора от ПР отдела на радиото се изкефиха на идеята и ни подкрепиха.За пръв в път в света ще се направи конкурс на снимки илюстриращи песни и изложба на тези снимки озвучена от песните по които са направени.
Как можем да реализираме подобен проект без
да ангажираме сериозни партньори за тази цел?
Хубаво е да си пускаме снимки и да си ги коментираме,но без някаква интрига всичко омръзва.
Постарали сме се да изготвим програма за интересни и нестандартни проекти и за другата година.Конкурсите ще са само тематични(няма да има общи вече) и надявам се ще останете приятно изненадани от всичко което сме ви подготвили.

Дата:   25-10-03 01:05

Дик или там каквото си?!?!??!? Кой е мой приятел и понятие си нямаш, затова ако обичаш затвори си плямпалото!!!Честно да ти кажа си мислех, че все пак си доста по-умерен комплексар отколкото бях склонна да вярвам!Надминаваш очакванията ми определено, а аз се кефя да хвърлям бомби и да те гледам как се излагаш, доставяш ми истиснко удоволствие, благодаря ти!
На кой ти напомня моето говорене си е твой бизнес, пак проблем в главата явно!
Ако не забелязваш аз творенията съм си свалила защото се уважавам и не мога да ги гледам редом до твоите бездарни бръмбари и посредствени пейзжи! Това което си говорил, че са те признали едва ли не в света, защото са те хвалили на някакъв руския сайт е направо нелепо, та клубарите ти носят славата и ставаш за присмех. Голям мъж си, предполага се цивилизован, но определено си бездарен и необразован!

Дата:   25-10-03 01:10

До утре!

Дата:   25-10-03 01:13

boni - ами правете си го както ви харесва, това с тематичните конкурси много ми допада /в смисъл, че ще има и свободни зони, където няма да се налага да се разправяме с користолюбци евентуално/ , ама нали винаги ще имам право под снимка или тук да се отговоря на някоя амбициозна "почти мъртва" душа, дето си пита.А за това "Ами хора ,който не иска може да избере опция да не му се пишат оценки" си напълно прав, мислил съм, но не съм свикнал да превивам врат пред разни анонимковци, това ме е разколебавало.

Дата:   25-10-03 01:25

lukcheto - изключително малко ме интересуваш ти, приятелите ти , и творенията ти. Това което си говорят е лесно обяснимо и също не ме вълнува или изненадва. Психо-интелектуалните оценки на една кокетка, свикнала с това да си присвоява и други качества, която нямам честта или задължението да общувам лично също не ме касаят. Дай да си направиме по една услуга - айде да забравиме, че съществуваме един за друг, в края на краищата нищо не ни свързва, нито интереси, нито задължения.

Дата:   25-10-03 01:27

Ivan_A - лека нощ.

Дата:   25-10-03 01:32

Като начало спри да ми спрягаш ника в свойте постове, както и да се обръщаш към мен по какъвто и да е повод!
Чуденсно е, че не те интересувам, чудя се защо дори си правиш труда да пишеш, на велик чичко като теб трябва да е под достойнството дори да се занимава....
[smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Дата:   25-10-03 01:37

Abe alooo, dvamata, glej nakude go zabihte (az akto kazah , che shte vadim mechove:))); ia po-spokojno, che vmesto da se govori po temata, stana edna nikakva[smilie23]

Дата:   25-10-03 01:39

lukcheto - щото просто се намеси в разговора. Виж как постигнахме разбирателство с теб. Всичко добро, не-се-по-зна-ва-ме, то и без това.[beer]

Дата:   25-10-03 01:39

Мурнао, защо, аз се забавлявам...[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]
Темата е ясна, хубави снимки - 6ца
Боклук - 2ка
Аз единици не слагам![smilie5]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна