Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 1D Mark II на luminous-landscape.com
Автор: djidji   
Дата:   30-03-04 16:51

Излезе ревюто, което лично аз очаквах с нетърпение. А пък едно пиуенце ми каза, че официалното представяне ня същия този апарат в България ще е в понеделник

Отговори на това съобщение
 Re: 1D Mark II на luminous-landscape.com
Автор: lucky   
Дата:   30-03-04 17:01

ъхъ...и на демонстрацията 6те правят кафе за гостите произведено с новата камера :Р
....само не ми казаха къде 6те е....????

Автор: jumbo   
Дата:   30-03-04 20:07

в художествената галерия на 5 април от 9:30 на мен като заклет никонаджия ми пратиха 2 (две) покани[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: Gafa   
Дата:   30-03-04 22:45

Не дей да ходиш да не обърнеш резбата

Автор: lucky   
Дата:   30-03-04 23:56

niama takava opastnost...:)
na prednata prezentazia va 1V biaha pratili takiva sme6nizi 4e Nikonajiite gi nariazaha na tanki mezeta....bulb Nastradinov go be6e prevel kato lampi4ka.....muka muka......sega sas novite termini okolo digitalnoto 6te ima novi biseri.....:P

Автор: snooper   
Дата:   31-03-04 00:42

Abe, lucky, ia vij ima li neshto shiroko nikonsko kat za men pri Kaikov i ako ima mi svirni v spota ili na tefona, blagodaria ti predvaritelno! [beer] [beer] [beer]

Автор: jumbo   
Дата:   31-03-04 10:13

аз съм заявил че марк 2 ме кефи максимално и с удоволствие бих си го взел подписвам се под изказването си[smile]

първа  назад  1     всички  напред  последна