Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 до murnau, спешно!
Автор: aemon   
Дата:   07-03-05 00:23

боже, сега видях какво съм написал - "всеки абдал с фотоапарат ще се натресе във версай"... имах пред вид, всеки турист, който се мотае из париж... чудех се , защо бони затвори темата. murnau, моля те, не го приемай и ти така :-)

Отговори на това съобщение
 Re: до murnau, спешно!
Автор: murnau   
Дата:   07-03-05 00:52

abe niama problem be hahaha [smilie5]
abdal e gotina duma hahaha
a znaesh li BEYINSIZ ?
pozdravi ;)

Дата:   07-03-05 01:32

хм, всеки тук знае освен сръбски и турския, ама BEYINSIZ не знам какво е... утре ще се осведомя :-)

Дата:   07-03-05 01:44

абе така е то с българските думи и националното самочувствие - мойто падна някак си като видях навремето в един гръцки ресторант "кефтедас скарас" и "кефтедас тиганис"...

Автор: murnau   
Дата:   07-03-05 01:48

o, ne otvariaj duma za bulgarskia; che i az otkrivam vseki den po neshto :))
i v naj-BG dumite

Дата:   07-03-05 01:55

нали? остави турските, ама я чуй: камбана, кукла, фар, мида... при гърка и "мидиас" имаше... ама хайде лека нощ, отивам да сънувам "пиржоли", както казват комшиите...

Автор: holden   
Дата:   07-03-05 09:03

А на мен преди няколко дни приятелката ми ми отвори очите: ХАЙДУТИН била турска дума. Ха сега де!

Дата:   07-03-05 11:09

бе присетих се и за "чукундур", ама преди време бях решил да се заема по-научно с циганския, та открих, че чукундур има индийски корен. както и кебап, кофте, тава, чорба и прочуее. гърците и турците да свият и те малко перките! ами италианците (пак да намигна на борисов) - одисей минал там и ги подминал, ама кръстили тая земя на племенника му италос. позор! по-голям и от "кефтедас скарас"!

първа  назад  1     всички  напред  последна