Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Покана до всички "Форумци"
Автор: boyko   
Дата:   06-03-05 21:19

“Фотографски информационен център” /ФИЦ/ е сдружение с нестопанска цел учредено от група фотографи – любители и професионалисти през 1996 година в София. През следващите години ФИЦ организира няколко общи и индивидуални изложби в София и Бургас и участия във фотографски пленери. От 1999 до 2002 г., ФИЦ съвместно с “Фото медия” ООД, издава списания “Фото Око” и “Фотомодел”.
Първите си контакти с фотографи от балканските страни ФИЦ установява при поредица от успешни гостувания по покана на “Фотографския център на Солун”.
През март – април 2004 г. с подкрепата на Европейския парламент, ФИЦ организира представянето на проекта “Алиса/Европа в полуострова на чудесата” по време на Балканските фотографски срещи в залите на Френския институт в Солун, Гърция с участието на осем водещи съвременни български фотографи.
През юни 2004 г., в рамките на Културната олимпиада в Атина, бяха представени двама български фотографи с проекта “Култови паметници – тишина”.
С цел разширяване на връзките между фотографите от балканските страни от 7 до 17 март сдружението организира Първа балканска фотографска среща в София.
Началото на това събитие се поставя с откриването на изложбата на 7 март 2005 г. от 17.30 часа, зала "Средец".
Четири жени-фотографи от България /Соня Станкова/, Турция /Силва Бингаз/, Гърция /Хрисула Мамоглу/, Сърбия и Черна гора /Александрия Айдукович/ представят своите творби по проекта на ФИЦ ABOUT WOMEN /”За жените”/.
Изложбата е посветена на Международния ден на жената 8 март и се провежда с подкрепата на Министерство на културата и туризма на Република България.
Заповядайте!

Отговори на това съобщение
 Re: Покана до всички "Форумци"
Автор: AGISOFTTM   
Дата:   06-03-05 21:23

:) чудно - там съм - може да не съм фотограф - но.... имам амбиция да стана поне.... любител :) само едно уточнение - тъй като съм скаран с адресите на залите в София - някой може ли да уточни къде точно е зала Средец. Благодаря предварително.

Автор: boyko   
Дата:   06-03-05 21:39

Зала "Средец" на Министерство на културата и туризма - София, бул. "Ал. Стамболийски" 17.

Автор: AGISOFTTM   
Дата:   06-03-05 21:49

10x [smile]

Автор: Stoevmobile   
Дата:   06-03-05 22:31

[smilie24]

Автор: svetal   
Дата:   07-03-05 10:00

ех ако бях близо до софия щях да дойда,ама пусто голяма страна,големи разстояния[smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна