Автор: idijoe
Дата: 22-02-05 02:50
ami kato zapochnem ot techniheskata chast - razlichni vidove aparati, obektivi i prochie mashinariiki , minem prez osnovnite principi za oformlenie na kadura, istoriq na fotografiqta ot technicheska i hudojestvena gledna tochka, produljim v toq duh kum fizikata na cvetovete i taka narecheniq color management, i stignem do PrePress-a, ama toi veche ne e po temata... kato po-golqmata chast ot informaciqta mi e ot lekcii. i ne na poelsdno mqsto imam publikuvani snimki (koeto ne znachi, che gi smqtam za dobri, no me bqha prisporili)
ako iskash moga dosta da ti razkaja... no lichnoto mi mnenie e, che e mnogo po-lesno kogato vidish edna snimka, da q analizirash i da si bluskash glavata s misli ot sorta na "avtorut e iskal da kaje..." na koeto uchitelkata mi po literatura vinagi otgovarqshe, che kvoto e iskal da kaje, go e kazal
misulta mi, che povecheto fotografi koito poznavam tova opredeleno ne im e purva misul, a po-skoro da ulovqt miga (vuzmojno nai-dobre i po vuzmojnost poveche puti it ot razlichni perspektivi). moje bi za tova si padam poveche po jurnalisticheskata fotografiq
od druga strana, kolkoto poveche snimash i gledash, tolkova poveche se nauchavash da vijdash nestata - edin prepodavatel vse ni povtarq da "snimame bez aparat"...
ta asss tochno tva iskam i znam, che mi lipsva praktika
|
|