Автор: matasel
Дата: 20-02-05 21:34
Отдавна не бях качвал снимки в албумите и днес качих 3. И като посредствен автор, който има право само на 1 снимка седмично в "Албум избрано" изпълних лимита си мигновено с един явно нескопосан опит за портрет. След това качих
това къпано хвъкато , което се зарадва на далеч по-голям успех от портрета - може би защото беше изкъпан модела - знам ли да ви кажа? Както и да е този мокър портрет в момента на писането на тази другарска жалейка достигна главозамайващия, за автор като мен, рейтинг 40. И гогато, възгордян от този факт, рещих да си потърся снимката в класирането за последния ден със сълзи на очи и то и на двете не можах да я открия във въпросния рейтинг.
А в правилата е написано:
В рейтинг се показват снимки, които са събрали повече от 20 точки, независимо дали са в общия или в избрания албум.
Поизчаках малко да се оттече реката от сълзи да не би случайно, случайно тя, реката, да е била причината за недовиждането, ама резултатът си остава непроменен - няма го и го няма!!!
И сега как ще заспя с подути очи и с мокра възглавница - питам ви аз!?
И още нещо - под някои снимки се появява надпис:
качена в "Избрани":00.00.0000 00:00
Това май ще да отговаря точно на раждането на Христос, ако нещо не бъркам!
Извинявайте, ако пак нещо не съм разбрал, ама то ако всички сме еднакво и много умни как БАШ умните ще бледнат, А?
|
|