Автор: Krassy
Дата: 23-03-04 12:49
Поради голямата популярност на Фото форума постването на снимки става ЕЖЕЧАСНО и ако си редовен в коментарите на колегите-фотографи, в един момент губиш връзката поради големия обем на информация. Затова АКО е възможно технически предлагам следното:
- Нека се направят така наречените ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ, понеже ако например аз искам да попитам някой за нещо не знам как да стане.
- Нека се направи така наречената 'обратна връзка'. Ще се опитам да обясня. Поствам коментар или въпрос на снимката на даден колега, и ако постингите от този род са 50 например, трябва ли да ги търся всичките 50 назад във все повече нарастващата база от картинки, за да видя дали има отговор. Нека има нещо като флаг или отметка, да получава всеки във вид на лично съобщение например, ако има постинг на негов фотос или на фотос на негов колега... май много объркано стана а?
Темата ми е отворена и за други предложения, които биха улеснили коментирането на отделни фотоси...
Аз лично си ФАВОРИТВАМ колегите на които сум коментирал фотосите, за да мога да разбера какво ми отговарят... някога, може би след 30 дена... а не да ровя назад...5 часа път с камили :P
|
|