Автор: thor
Дата: 17-02-05 16:10
нищо не ме е прихванало,но по този начин по който се държиш ,просто убиваш желанието и на другите да напишат нещо ,свързано с това което са научили ,това е ... на мен не ми пречат критиките ти ,но пък вместо критики на коментари ,без да дадеш пример ,казваш не било вярно това което съм писал ,ами как да не е вярно след като пиша за обективи/преходници/инамквосиоще които имам и за които съм се изръсил кинти и като пиша поствам и снимка която съм правил с дадения обектив ,все пак ,не пускам слухове ,ей това ме подразни ..иначе за споровете CANON—NIKON ..ми аз гледам да ги обърна на майтап ,а пък и това което го пиша си е вярно ,спирам се на предимствата на CANON-а DSLR или пък и на NIKON SLR според това което мисля аз
....а и все пак това си е мое мнение ..което подчертавам ..така че не виждам какво те дразни теб ,нито те споменавам със загадки в коментарите си ,както виждаш директно се обръщам към теб ,пък и пиша само в определени теми ако си забелязал ,не си вра гагата навсякъде ..пък и не искам .. та така ... и така както винаги
|
|