Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 ЗАГУБИХ ФОКУСА - МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!!!
Автор: nsirakov   
Дата:   21-03-04 18:56

ДО всички имам Сони р72 на 1 месец... от 2 дена ниама снимка ( а напражих кам 200) която да е на фокус...всички излизат замазани и пикселизирани с мого шум!!! На какво може да се дължи това!!!

МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!!!!!! ЧИСТО НОВ АПАРАТ!!!
[smilie11] [smilie11] [smilie11] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2]

Отговори на това съобщение
 Re: ЗАГУБИХ ФОКУСА - МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!!!
Автор: Krassy   
Дата:   21-03-04 19:43

Някъде бях постнал мнението си за SONY...
Абе хора, не че не бива се произвеждат и копуват апарати с тази марка... ама... все пак, интересувате се от фотография, хоби ви е, поствате мнения и снимки... за Canon, Nikon, Olympus, Pentax, Fuji... нещо да ви говорят тези имена?

P.S.
Те SONY вече и телевизори като хората не правят...

Автор: Gafa   
Дата:   21-03-04 19:45

Все пак е марка само име
сираков нали се похвали че си го взел изгодно с някакво намаление да спестиш няко лев
кат не може да снима ,снимай със зенита ще имаш по голям успех .....
и моляте спри да занимаваш форума с това сони ела на сбирката в Пловдив да го видим що за вещ е

Дата:   21-03-04 20:39

GAFA :( Metro namalenie ;( az kakvo sqm vinoven :( iskah az olympus ili Canon ama kato niama za 500 lv :(

sorry che "zanimavam foruma" ama kade drugade moga da nameria mnenie??

za sbirkata - ako e vtornik ili chetvartak sqm na linia ;( no sriada :( chak sled 22 chasa moga da doida! vie stoite li do togava.. a i ne poznavam nikogo ot vas :(

Oshte vednaj izviniavai che pusnah tazi tema v tozi forum...

Дата:   21-03-04 20:48

Oтиваш в МЕТРО и си им го връщаш нали имаш гаранция и си пазиш фактурата
поискаъ да ти го сменят с нещо свясно
тука надали има такива специалисти които биха ти помигнали че нямаш фокус ,може и ти да не боравиш с апарата както трябва

Автор: junior   
Дата:   21-03-04 20:49

ХАХАХА... айде да видим ще има ли някой да защити честта на пловдивските клубари или след сбирките си лягате с кокошките .....[smile] [smile] [smile] [smile] [smile] [smile] [smile] [smile] [smile] [smile]

Дата:   21-03-04 20:54

Gafa tam e problema...ot METRO otkazaha da mi go smeniat...kazaha che tova ne se dalji na manifakturna povreda... i kazaha da se opravaim..

Junior...100% ще се намерят хора, които да защитят честа на Пловдив... но ако се намерят и специалисти по ремонтите... :) ще съм благодарен... цяла година събирай за дигиталка и накрая... всичко в киреча... :(

Дата:   21-03-04 20:54

Младшиии еиии
тв а е друга тема сега не деи да ровиш в л..
аз нищо че не съм от Пловдив оставам поне до 22.30 а след мене се продължава
Най много мее яд че не мога да пия Бира по голямо количесто ,тъпите ченгета само това и дебнат мамицата им [beer] [beer] [beer]

Автор: Lumix   
Дата:   21-03-04 20:58

......da ne si go izpuskal???? .......az taka precakah 1 obektiw za praktika ...posle mu lepiha leshtite ....?

Дата:   21-03-04 21:23

то за такива играчки надали има сервиз тука в България

Дата:   21-03-04 21:23

Lumix beshe v kalaf, a kalafa beshe v chanta za laptop... i chantata padna ot sedalkata na poda na kolata pri edna spirachka ;( no inache vsichko raboti... :( moje li tova da e problema?
i ako e tova... ima li opravia?

Автор: carl_cox   
Дата:   21-03-04 21:37

probvai RESET SETTINGS ili ne6to takova-neznam kak e menuto pri teb...

Автор: machine_head   
Дата:   21-03-04 23:30

оше малко и всичко ще си кажеш...

Автор: msld   
Дата:   21-03-04 23:44

ot padaneto e problemat ti...tichay v Panserviz,moje i da se saglasiat da go opraviat ,no shte ti struva dosta....abe aparat iztarva li se ..vse edno lovets da izpusne pushkata si...

Дата:   22-03-04 00:32

kolko moje da iskat????

Автор: asahi   
Дата:   22-03-04 04:47

Сираков, имаш си законна гаранция. Докато някой аргументирано не я оспори (а това може да направи само оторизиран от Сони сервиз) тя си важи в пълна сила. Иди в Метро като човек с чиста съвест и в пълното си право, удари по масата и си постави проблема. Поискай името и фамилията на човека,с когото говориш. Ако той не ти върши работа се срещни веднага с началника му. Хич не се помайвай и не им позволявай да те разтакават. Ако и това не помогне подай сигнал в агенцията за защита на потребителите. Имаш фактура и гаранционна карта, нали? И повече не купувай техника за повече от 5лв. от Метро.

Дата:   22-03-04 18:51

асахи - днеска отидох .... не искат да ми замениат апарата... но го приеха за ремонт... дано поне там се справиат ама какво е това да вземеш нова техника, която да ти ремонтират един месец след това и да твърдят, че така е правилно :(

Дата:   22-03-04 18:57

Ми нали сам твърдиш че си го испуснал
а после не работел
попитай ги дали може да си доплатиш и да вземеш нещо по така ....
"в случай ако не могат да го ремонтират"

Дата:   22-03-04 20:59

opitah :( ne iskat ;( ama da vidim

gafa v sriada shte se sabirate li?? moje li da namina po-kasno :)

za chesta na plovdiv :) po edna kasna bira :)

Автор: GuruMMX   
Дата:   22-03-04 21:02

e kvo znachi moje li???

zasilvash se i idvash :)

Дата:   22-03-04 21:05

GURU vse pak ne chlenuvam v kluba... malko me e strah :) kak priemate novi chlenove ;)

BTW - ako prosveshtavaneto e s kartofki i kebabcheta she uspeia da premina ;):):)

Автор: komrad   
Дата:   22-03-04 21:06

аз така си бях изпуснал кодак-а от метър и двайсе върху цимент и не искаше да се отваря shutter-a. опищях форуми алабалистки накрая знаеш ли кво напрайх, ми шибнах го така по силничко с ръка един два пъти и заработи. доста пъти от тогава ми е правил същия проблем - ползвам го от ноември месец 2003, всеки път го тряскам така по силничко и заработва :D педалите от кодак ми искаха 140 евро за поправка, като им го изпратя по пощата - разноските аз си ги плащам разбира се...викам вие луди ли сте, аз за 200 евро го купих тоя апарат... абе това апарат изпуснеш ли на земята, пиши го бегал... аз моя съм го отписал и се радвам на всеки ден който мога да снимам с него, очаквам всеки момент да се срине съвсем и тогава ще го разглобя част по част да видя кво има в него :DD

Дата:   22-03-04 21:07

EEEH BLAZE TI KOMRAD
az ne moga da si go pozvolia tova udovolstvie ;(

Автор: junior   
Дата:   22-03-04 21:15

Другар,
кой модел ти е канон-ът?? аз мога да ти кажа кво му е....и какво има вътре също мога а ти кажа....[smile]

Автор: jumbo   
Дата:   22-03-04 21:21

кодак е бе

първа  назад  1  2     всички  напред  последна