Автор: Bizarre
Дата: 12-02-05 14:04
Автор: chukov
Дата: 11-02-05 11:53
Единственото, което според мен придава тежест на един форум са хората в него.
Освен това наистина е добре да е по-прост за работа. Не виждам какъв кусур му търсите.
Za kakwo vi e PHPBB форум. Колко тематики ще пуснете. Колкото повече са, толкова по рядко се посещава всяка една. Клкото по-рядко е посещавана - толкова по-лесно замира.
Влизам си в любимата тематика и какво да видя. Последният постонг е от преди 3 месеца.
Че какво да коментирам и с кого.
Справка форумите на DIR.BG за феновете на отделните марки автомобили.
Например в темата за зимните гуми последният постинг беше от края на ноември.
Не мога да се съглася с теб. (Освен за първото изречение)
Това, че този форум е малък не означава, че е лесен за ползване (навигация).
Понеже аз лично администрирам IPB форум ще ти дам пример с такъв. Има възможностда се направи отделна секция за всяка различна тематика, в която се правят от потребителите отделните подтеми по съответната тематика. Всичко е прилежно и нагледно подредено, не е необходимо да ровиш из десетки (а защо не и стотици) най-различни теми, като търсиш нещо конкретно по дадена тема. Например, преди малко търсих темата за GMAIL акаунтите, ако не знаеш как точно се казва темата нямаше да я намеря скоро, Докато в един IPB форум това не би ти отнело повече от 5 секунди.
Колкото до phpBB аз лично не изпитвам особени симпатии към този вид форуми. Малко възможности при администрирането, по-неудобен и най-вече сигурността...
И все пак какъвто и форум да бъде предпочетен това изцяло зависи от администраторите и ще си позволя да перифразирам една известна крилата фраза - "Глас админов, глас Божи" undefined
|
|