Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 За любителите на птиците!
Автор: feon   
Дата:   21-03-04 09:17

ето тук [smile]

Отговори на това съобщение
 Re: За любителите на птиците!
Автор: arien   
Дата:   21-03-04 16:41

Що ги мъчиш с немски- я дай по- добре някое индииско сайтче[smilie25] Много убави птички, да. С имената им няма да посмея да се излагам, но най- симпатични са ми червеничките.

Дата:   21-03-04 21:25

https://photo-forum.net/joro/emoticons/C3.gif

Arien, хахахахаха

Но наистина по-съвършено отснети птици не съм виждал..,[smilie24]

Дата:   21-03-04 21:43

Ето английската версия.
А
тук
и тук може да се види как фотографът си е пригодил Nikon Coolpix 990 и постига фокусно разстояние 1000мм...

Автор: maraia   
Дата:   22-03-04 05:07

Прав си Feon - това е съвършенство!!!

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   22-03-04 05:27

feon https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley24.gif.
Снимките са много хубави и разнообразни, представям си за колко време и с колко усилия са направени! Интересна е и техниката. Виждал съм хора да снимат дори с фотоклип 4 мп.през хубав монокуляр..и съм се чудил на резултата!
И аз съм замислил една техн.шашма за тази пролет, и ми се снимат птици, но незнам дали ще успея да направя попадения - трябва много, много време, наблюдения, места...и опит /с птиците/. На местата, където ходя рядко могат да се видят птици, пък и доста са намалели, те са крайно чуствителни освен към доближаване, най-вече към замърсен въздух, шум, хора и всевъзможни други екологически фактори. Вчера например не ми се отдаде да доближа соколи на по-малко от 500 м.:)..търпение и маскировка си трябва.

Автор: Lyubie   
Дата:   22-03-04 05:50

Дерзайте, снимачи! Радвам се, че и други проявяват интерес към птиците. Надявам се, обаче, да се съобразявате, до каква степен е уместно да ги притеснявате, защото в гнездовия сезон те са много чувствителни и може да си изоставят гнездото с яйцата или пиленцата. ЖЕЛАЯ ВИ УСПЕХИ!

Автор: asahi   
Дата:   22-03-04 05:55

Ей, този Сваровски е 1300 долара! За тези пари могат да се купят и по-добри дългофокусни работи.

първа  назад  1     всички  напред  последна