Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 До Admin: Гласът ми за4ита ли се?
Автор: tchani   
Дата:   08-02-05 00:37

Винаги съм твърдял, че не се влияя много и не премам насериозно как ми гласуват работите. Сега, обаче възниква нов проблем - не ми се за4ита гласа. Уж съм равноправен 4лен на Форума и би трябвало да имам право на глас като вси4ки!!!. Да ама.. НЕ!!
Гласът ми кротко се приема ( благодари ми се, 4е съм гласувал и резултата на снимката остава CONST!!!! Изумен проверих разпределението на гласовете и там резултата се разли4ава6е от този на офицялната страница!!! К'во става тук???
Пак ли някой си настройва алгоритмите и правилата на реално експлоатирана система????
Имам една молба: ако може да не експериментирате на реалната система - зад нея стоят "USERS".

Отговори на това съобщение
 Re: До Admin: Гласът ми за4ита ли се?
Автор: boni   
Дата:   08-02-05 00:48

Ако има някакъв проблем с нещо в сайта правилният начин за реакция е следният:
1.Пишеш мейл на webmaster.
2.Обясняваш типа на проблема
3.Даваш информация проблемът само при една снимка ли се е появил или се появява при гласуване ,за която и да е снимка.
4.Даваш информация за коя точно снимка е имало проблем с гласуването .

Няма друг начин да проверим за какво става въпрос.
Всички писма до webmaster се проверяват и получават отговор.

Автор: XiZoR   
Дата:   08-02-05 00:49

Ami, Tchani, ti ne pro4eti li? Tolkova se izpisa za novoto glasuvane...

Дата:   08-02-05 00:51

Няма още ново гласуване,като го пуснем ще ви уведомим.
Имаше само няколко изтрити регистрации на юзери с по 20 ника,чиито гласове отпаднаха.

Дата:   08-02-05 01:05

XiZoR: Новото гласуване не е в сила. Аз говоря за старото. Не може резултата на снимката да не се влияе от твоят вот, а в разпределение на гласовете да се изписва друг резултат!!!! Броенето в двете опции е разли4но!!
Само сега някой да не ме оплюе, 4е не слагам запетайки, там където се о4аква;)

Дата:   08-02-05 01:09

Obqsnih ti kakvo da napravish.
Pone da beshe kazal za koia snimka stava vapros.
Vazmojno e da e niakoia po-stara snimka za koiato ima niakoi glas ot niakoi ot iztritite nikove na edin i sasht potrebitel .
V tosi sluchai ako ti glasuvash,snimkata se refreshva ,tvoiat glas se zachita ,no pri refresha otpada glasyt na nedeistvitelnia potrebitel,koito e bil iztrit.
Ako obichash posochi snimkata.

Дата:   08-02-05 01:13

Sorry: Снимката сега бе публикувана в избрано - LOWERS

Дата:   08-02-05 01:25

Значи ти си галсувал за тази снимка на 08.02.2004г - днес. Написал си и коментар.
Ако си се опитал да гласуваш повторно вероятно любезно ти се е изписало че вече си гласувал за тази снимка и не си прочел внимателно.
Разпределението на гласовете съответства точно на броя получени оценки и на рейтинга на снимката - 10 гласа х 4т = 40т

Дата:   08-02-05 01:33

Също възможна причина е ,че след като си гласувал не си рефрешнал страницата. За да видиш промяна на резултата трябва да рефрешнеш страницата със снимката за която глауваш.
Ако без да рефрешнеш страницата заредиш само разпределениео на гласовете - ще видиш промяната в броя гласували,но докато не рефрешнеш страницата със самата снимка,няма да видиш промяната на рейтинга.

Дата:   08-02-05 02:51

boni: много ти благодаря за тулкованието, до толкова хва6там. Все пак продължавам да твурдя, 4е докато пи6а коментар - гласувам и след това въвеждам коментара, за6тото обновяването е разли4но и ми позволява да пестя време.... Правя го с вси4ки автоори и вси4ки снимки, за които гласувам! Но тук резултата от моето гласуване не се променя6е- естествено, 4е направих рефре6...
И понеже няма6е резултат от неколкократните ми опити влезнах в "разпределение на гласовете" и там резултата се разли4ава6е от този в актуализираната страницата??!!??
По4увствах се неловко, за6тото се отпуснах да пи6а дълъг коментар, а не се отразява6е оценката ми за тази работа!!!

Автор: Stoevmobile   
Дата:   08-02-05 08:47

Ако имаш Нортон Интернет секюрити, за да гласуваш трябва да махнеш отметките block ads on this site & block popups on this site.
Това се намира в Web assistant горе дясно в броузера (поне при мен е там с IE съм)
Ако те изхвърля на първа сраница след добавяне на коментар под снимка, а вече можеш да гласуваш - малко по-сложно е. Може да го поизпиша при повече време.
Успех!

Автор: ejko   
Дата:   08-02-05 09:12

на мен ми се е случвало за моя снимка да има 16 точки, а в разпределение на гласовете да има 4 златни и 2 среб.!!! Аз рифршвах няколко пьти и нищо не ставаше! Но след време, може би 10мин, вече всичко си беше наред, така че може да има lag или нещо такова, но не е проблем!
Така че не се притесняваи никой не е пренебрегнат!!!!

първа  назад  1     всички  напред  последна