Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 f128!
Автор: borissov   
Дата:   06-02-05 23:22

Днес моята нежна половинка имаше шутинг и пичът я снимаше ето с ТОВА. Лично на мен ми беше първи допир с large format, така че ми беше безкрайно интересно. Оказа се, че този обектив струва само 800 долара нов?! Очаквах да се доста по-скъпи. А и не знаех, че Никон правят и такива?! Пък ф128 не съм и подозирал, че съществува...
Но останах безкрайно очарован от цялата процедура, някой ден ще си взема и аз една такавка!

Отговори на това съобщение
 Re: f128!
Автор: XiZoR   
Дата:   06-02-05 23:26

[smile]

Автор: GuruMMX   
Дата:   06-02-05 23:37

a large format camerata kakva marka beshe?

Дата:   06-02-05 23:41

Оф, забравих я...започваше със "С" нещо...Com...Comb....ебах ли го! Ама беше огромна, на 20ина години каза че била. Обаче почти неизползвана, взел я за 1500 евро само, с включен един 300мм Шнайдер. Евтиния - ама нормално, кой вече ги ползва :)

Автор: ivo   
Дата:   06-02-05 23:45

Марката е Cambo, вероятно. Доста популярни в US за доброто отношение цена/качество.

Автор: snooper   
Дата:   07-02-05 01:44

Правят никон, как да не правят - те са оптична фирма...[smilie5] А ДОФ-а при диафрагма 128 е горе-долу като на 16-22 при филм тип 135... не ми се смята колко точно сега...
Пък има то кой да ползва голям формат, не ги мисли тях[smilie5] [beer]

Дата:   07-02-05 02:02

ivo: Да, точно така, Cambo беше!

snooper: сигурно, въпреки че производителността е прекалено ниска за професионалисти, според мен:-) Това си е за богати любители...

Автор: snooper   
Дата:   07-02-05 02:13

Писах, писах 10 минути и форума даде бъг[smilie9] [smilie9] [smilie9]

Ф128 е пределната граница на светломер като Л608...

Ако ти се лафи по подобни въпроси намери ме на кю-то, имах твоето, но го загубих[beer]

Автор: jumbo   
Дата:   07-02-05 19:08

борисов забележи от колко почва обектива и тогава се чуди......
не случайно хубавото осветление е направено за много кратни експозиции
снимал съм с зинар и понякога се е налагало 8 светвания на светкавиците за да се достигне диафрагмата
секоника го отчита това....

Автор: cooler   
Дата:   07-02-05 21:48

Борисов, един кадър с такава камера направен на ниво и с приложени трикове, които тая камера ти позволява струва хиляди. Тая фотография е съвсем друго ниво.Не ги мисли тия фотографи. Те са за оплакване ако се опитват да си продадат продукцията в БГ.

Автор: Junior   
Дата:   07-02-05 21:56

За радост на въпросния фотограф - май ще се опитва да си продава продукцията в Италия....[smilie3] [beer]

Автор: cooler   
Дата:   07-02-05 22:39

Дано да успее...За да я продаде там трябва ниво. Иначе няма сми.Дано да е адекватен на пазара.Радван се като чувам такива неща.

Автор: steki   
Дата:   08-02-05 00:58

borissov ste pusne njakoj PROOF da widim[smile] [shtrak]

Автор: Canon   
Дата:   08-02-05 12:40

Borisov
"производителността е прекалено ниска за професионалисти"
хе хе
Стандартно, може само около 1-3 продаваеми кадъра за 1-3 дни
Ама плащането (хонорара на фотографа) по на запад е съответстващо - от $*00 до $*0000 дневно или на кадър
С нещо подобно (4"х5"; на бленда 22 1/3) за един портрет снимам около 2 часа. Познай колко струва?

първа  назад  1     всички  напред  последна