Автор: Stoevmobile
Дата: 05-02-05 22:44
хм, точки...
за мене имат стойност само до колкото дават право да качваш 1-2-3 снимки седмично (не че си използвам активно правото де).
Може би са важни и за някои точкогонски състезания, с цел материална награда от спонсор или душевен оргазъм, наричани за кратко "Конкурс".
Иначе дали са 30 или 70, за дадена снимка - де е разликата?
Важно е кефа, че снимаш.
Ако само чакаш га ще ти дойде разрешението за поредно плясване в "Избрано" - бах ти и фотофрафските мечти, с извинение към ненавършилите пълнолетие членове на форума, за откровеността.
Кой си може - може си, кой не може - ред да чака и да учи ФШ.
А пък когато Майстор като Niko24 тръгне да се коси за точки - или е Св.Петък, или аз аз съм препил и трябва да лягам, или има наистина нещо гнило.....
Ба, отивам да си легна и да сънувам, как свалям чорапогащник от дълги бедра на фотографка, дето се мъчи да ме хване на фокус, а ремъка на Канона лежи в гънката м/у гърдите и...
Баси как тихичко се смъква този чорапогащник, колежката с 2 точки неотнети под единствената си снимка в Албум разтваря блендата унесено за щрак с твърд обектив....
А вариото ми едно меко-меко нашепва "мммм, не става днес за снимки, бегай лягай, че утре си на работа..... "
|
|