Автор: Transfiction
Дата: 04-02-05 20:23
Тюх, че не съм в БГ! Тия другарчета от БТВ идваха в Лондон преди около две седмици, да снимат бг-народа тук в един български ресторант. И... ме снимаха, представяте ли си :)) Обаче изобщо не си говориха с мен... Българите от UK, включително и екипа на БТВ, бяха на отделни маси и не успях да се запозная с никой. Пък пътувах до Лондон чак. За да видя този бг ресторант, в който се били събирали българи. И БТВ се случи да е там. (аз съм тук от 10 години, живея в провинцията и не познавам кьорав българин).
Едно момче от БТВ ме снима, дойде първо до масата, където седях с един приятел, и ми светна в очите с една ярка ламБа :) която стоеше над камерата му - една тв дълга камера такава, която носеше на рамо. Но пък чалгата в тоя ресторант беше леко неприятна в началото. После за щастие я спряха, и пускаха много от Щурците (ехей! :), Богдана и други... традиционни :)
Пък тия от БТВ изобщо не ме питаха дали имам нещо против да ме снимат. Това не ми хареса, но нали беше българско... нищо не казах. По принцип не ми харесва да ме снимат без да ме питат. Може и да съм куку, ама си е така.
Не знам дали... бихте разбрали колко се вълнувах тогава, защото за първи път щях да срещна българи тук. Е - нищо не се случи, не говорих с никой, освен със собственика на ресторанта. Той беше българин, и ми даде доста добри съвети.
Поздрави, Вальо!!
:)))
Публикацията е редактирана (04-02-05 20:25)
|
|