Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 BTV новини - очакват любителски снимки !
Автор: gorba4ov   
Дата:   04-02-05 19:39

Има полза от писмата които пращах днес до електронните медии..... БТВ обяви по новините тази вечер, че ще публикува любителски снимки пратени на мейла им news@btv.bg за бедстващите райони.... Пращай народе, ето поле за изява на фотолюбителите - репортери ..!! Гъвкава медия са БТВ.....[smilie24]

Покажете класата на репортерите на Фото-Форум....[smile]

Публикацията е редактирана (04-02-05 19:49)

Отговори на това съобщение
 Re: BTV новини - очакват любителски снимки !
Автор: scrap   
Дата:   04-02-05 20:00

брей горбачов ти си бил голям революционер [smilie5] [smilie5] респект [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: scrap   
Дата:   04-02-05 20:05

достоверна информация от сайт-а на БТВ

Би Ти Ви ще излъчи любителски кадри от бедствието във Варна. Ако разполагате с подобен материал, можете да се свържате с нас на адрес news@btv.bg

Автор: papi   
Дата:   04-02-05 20:07

това което гледах по новините то във варна е доста критично,като се има предвид и от факта че като задуха от към морето направо става конференция на ветровете там...съчувствам им на варненци...

Автор: Transfiction   
Дата:   04-02-05 20:23

Тюх, че не съм в БГ! Тия другарчета от БТВ идваха в Лондон преди около две седмици, да снимат бг-народа тук в един български ресторант. И... ме снимаха, представяте ли си :)) Обаче изобщо не си говориха с мен... Българите от UK, включително и екипа на БТВ, бяха на отделни маси и не успях да се запозная с никой. Пък пътувах до Лондон чак. За да видя този бг ресторант, в който се били събирали българи. И БТВ се случи да е там. (аз съм тук от 10 години, живея в провинцията и не познавам кьорав българин).

Едно момче от БТВ ме снима, дойде първо до масата, където седях с един приятел, и ми светна в очите с една ярка ламБа :) която стоеше над камерата му - една тв дълга камера такава, която носеше на рамо. Но пък чалгата в тоя ресторант беше леко неприятна в началото. После за щастие я спряха, и пускаха много от Щурците (ехей! :), Богдана и други... традиционни :)

Пък тия от БТВ изобщо не ме питаха дали имам нещо против да ме снимат. Това не ми хареса, но нали беше българско... нищо не казах. По принцип не ми харесва да ме снимат без да ме питат. Може и да съм куку, ама си е така.

Не знам дали... бихте разбрали колко се вълнувах тогава, защото за първи път щях да срещна българи тук. Е - нищо не се случи, не говорих с никой, освен със собственика на ресторанта. Той беше българин, и ми даде доста добри съвети.

Поздрави, Вальо!!

:)))

Публикацията е редактирана (04-02-05 20:25)

Автор: vorbis   
Дата:   04-02-05 22:07

Да го ..... БТВ.

Автор: sp   
Дата:   04-02-05 22:29

gorbi [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24]

браво! много се радвам че си успял да постигнеш това [beer] [beer] [beer] [beer]

Автор: Stoevmobile   
Дата:   04-02-05 23:05

Transfiction,
често си пътувам и това ме спасява.
Иначе и аз съм дълбока провинция и трета глуха, дето няма българи......
1995-96 бях в Йордания. Български обект и до 70 души на моменти работещи там .
Ми за година и кусур веднаж ни навести Българският Посланник - с якият мерцедес и шофьорче, доиде до офиса, хвърли едно око на обекта от далече, нито дума, нито среща с хората..
Негово Превъзходителство дойде, отчете мероприятие и си замина, кон да му го ту*и.
А у тази държавица, като се изключат преминаващите тираджии, комай много други българи нямаше. Освен тези гурбетчии..
К'о да му чакаш на телевизията...... Ми не я гледам - нито българска нито чужда.
Една хубава прогноза за времето имат, ама и нея от нета свалят.
Любителски снимки очаквали.....
Ми ще чакат, я.....
уф, ядосах се.... [smilie11]

Автор: zdimitrov   
Дата:   05-02-05 00:57

Дадоха снимките в емисията в 19:30 часа. Повечето снимки незнам дали бяха публикувани тук, но едната съм почти 100% сигурен че беше на GalinA

Тази снимка

Автор: ivo80   
Дата:   05-02-05 03:40

Това, че във Варна не са виждали сняг, прави ли положението бедствено??

Публикацията е редактирана (05-02-05 03:41)

Автор: diego_simeone_14   
Дата:   05-02-05 22:07

как пък не ... би ти ви са нещастници. Национална телевизия!!!???!!! Нямат репортери нито в Пловдив, нито във Варна, какво остава за "другата" България ... ползват кабеларки със съмнително качество /като репортажи имам предвид/. Кой им даде лиценз за национална телевизия като ми се подвизават само в София и с командировки в страната?
И сега, смехорани - нямат екип от "горещо- студеното" място, няма и как да се доберат до него и "конкурс"- айде балами, че няма как да си направим репортажа и се видя колко сме несъстоятелни, ама с претенции.

ебаси катилите!

Дата:   05-02-05 22:33

диего стига си плюл пък ти, като нямат репортери на мястото са измислили начин да компенсират, дори доста успешно.

Автор: the_shooter   
Дата:   05-02-05 22:39

Ivo80, вярно е че във Варна рядко виждаме истински сняг, но сега наистина ситуацията е критична. Не че снегът е толкова много, просто е навят на големи преспи. има такива по няколко метра високи. Снегорините ( те и толкова ги има) чистят магистралите.

Дата:   05-02-05 22:54

Пак някой не си е свършил работата, в това е проблемът.

Автор: diego_simeone_14   
Дата:   05-02-05 23:10

ивчо, като има балами, ще пращат... като има измислени органи като НСРТ, сега СЕМ, такива тарикати ще взимат лицензи и три години няма да си изпълняват договора...

колкото до това кой си свършил работата и кой не, друга бира ... срещу природата не може да се рита. Подобни кадри може да се видят и в най- цивилизованите градове по Земята.

Дата:   05-02-05 23:24

В русенско, силистренско и добричко всяка зима има такива преспи. При условия, че снеговалежът е спрял преди повече от 24 часа още не са разринати главни пътища (като Русе - Силистра например).К'во да правим зимата пак ни изненада.

първа  назад  1     всички  напред  последна