Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Въпрос за Minolta sсan dual IV
Автор: miho   
Дата:   03-02-05 19:19

Някой ползвал ли е Silverfast ili Vuescan и този модел скенер. Имам го от няколко седмици и ми е интересно как работи с тези програни /примерно vuescan я рекланират че има вградени настроики за различни марки недативи и позитиви/. Доста питах търсачките за работещи версии, SN или лекарства но не си намерих /може и да не питам правилно/. Ако някой може да помогне с връзки или има работеща версия ще съм му задължен.
miho@abv.bg

Отговори на това съобщение
 Re: Въпрос за Minolta sсan dual IV
Автор: Simpleman   
Дата:   04-02-05 11:47

Имам същия скенер. И аз търся сериен номер или крак за ВюСкан, но не намирам. Питах и в Find-bg, но няма отговор. Ако намерите нещо ще бъда благодарен ако споделите.
С поздрав, Георги Митев.

Автор: strench   
Дата:   04-02-05 14:23

мога да ти пратя vuescan 7.6

Дата:   04-02-05 18:58

Благодаря за предлогжението но ме интересуват по-нови версии след 8.1.17 при предишните има проблеми /при scan dual IV/ с фокуса,настройките на цветовете и многократното сканиране /2х, 4х и т.н./.
С уважение MIHO.

Автор: access   
Дата:   04-02-05 19:30

Михо, имаш майл

Дата:   04-02-05 23:01

Благодаря за огворите.
В момента се боря с SilvrFast Ai или по точно с кракове за него, нещо не успявам да го подкарам.
Успехи на всички.

първа  назад  1     всички  напред  последна