Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ВЪПРОС КЪМ ЕКИПА НА ЗНАЕЩИТЕ
Автор: agk1s   
Дата:   03-02-05 11:47

ЗДРАВЕЙ!

Обръщам се кам вас с молба за анализ и най-вече за съвет.. Апарата ще се купува извън Европа. Ще снимам различни неща. Излизам от позицията , че универсален такъв няма. Винаги има компромиси. Едни пишат, че Олимпъс-а консумирал бързо батериите но бил добър , други говорят за Панасоник-а, че бил добър и най-вече имал image stabilization / а кой друг апарат от този клас има това?/, което било много важно и т.н. Можете ли да напишете поне два реда защо го предпочитате. Мисля, че ще ме попитате за що не Канон?- Незнам точния отговор, но си мисля... та нима само Канон е на този свят?!

Прилагам ви тези сайтове. Какво ще кажете по въпроса?
http://www.dpreview.com/reviews/specs/Olympus/oly_c5500sz.asp
http://www.dpreview.com/reviews/specs/Panasonic/panasonic_dmcfx7.asp
http://www.dpreview.com/news/0502/05020201sonydscw5.asp

http://www.dpreview.com/reviews/olympusc7000/page17.asp

Благодаря!

[beer] [smile]

Отговори на това съобщение
 Re: ВЪПРОС КЪМ ЕКИПА НА ЗНАЕЩИТЕ
Автор: simon   
Дата:   03-02-05 11:50

Аз залагам на Смяна 8

Автор: sp   
Дата:   03-02-05 11:57

вдигни си малко по-нагоре очите... виждаш ли един червен надпис...ТЪРСЕНЕ... ай сега го натисни и виж какво ще стане [smilie18]

Автор: nanapak   
Дата:   03-02-05 12:56

Освен това, драги ми Питанчо с трудното име, на същия сайт (той си е само един, въпреки че ти май броиш всяка страница за отделен сайт?!?) си има един чудесен инструмент, наречен Сайд бай сайд (намира се в Байнг гайд-а), който ти подрежда които и колкото си харесаш апарати, ред по ред, характеристика до характеристика...
Аз не съм от екипа на знаещите, ама и ти пък не чакай всичко сдъвкано наготово да ти се пусне, щом зяпнеш с човчицата [smilie25]
Успех [smilie24] [shtrak] [beer]

Автор: Rebellious   
Дата:   03-02-05 17:26

Недей пита тук и не чакай полза от питанията си. Ще ти се обясни колко не си в час ,ще ти се продемонстрира колко са напред тукашните и как евентуално си се осмелил да им се намърдаш насред личния им психоемоционален катарзис и медитация в посока сомати на Хюманоартдуха... Както и се вижда от отговорите ,де. Питал човека ,получил си го в запазената марка фото форум стил. Поредния тъпан нещастен,нали? Не е като да се пошири в автоанализаторско постфройдистко вдъхновение по диагонала на всички драматизации ,отбелязвани като крайъгълни камъчета в нечии ценностни системи .
Успех и от мен ,но без ирония. Просто си сбъркал мястото както и сам разбра.
Уважаеми съфорумци ,"отговорили " по такъв начин по-горе,срамувам се заради вас !
O tempora , o mores ...

Публикацията е редактирана (03-02-05 17:30)

Автор: agk1s   
Дата:   03-02-05 17:48

Благодаря ти Ribellious![smilie24] [smilie24]
От това , което прочетох до сега/ без твоите съждения/ достигам до същите заключения. Или нивото на знаещите е достигнало нивото си на задоволяване и е решило, че са почти богопомазани,или ............. просто бих желал да спра до тук. И сега какво излиза?- С тези въпроси ще се обръщам в Англия и Германия . И бъди сигурен, че ще ми отговорят/ от опит го знам/. Жалко!
Или знаеш някой друг сериозен фото-сайт?
Поздрави!

Автор: asahi   
Дата:   03-02-05 18:27

А не мислиш ли, че никой не си е задавал твоите въпроси и не се интересува от посочените фотоапарати? Ако имах един от тях бих ти дал мнение, но нямам такъв екземпляр. Не става въпрос кой е напред и кой назад.
Кое те кара да мислиш, че отговорът ще дойде за 6 часа. Може твоят човек още да не тук.
Пробвай в Дир.бг, може там да срещнеш компетентен отговор.

Автор: nanapak   
Дата:   04-02-05 14:11

Ребелиус: не знам бунтовник ли си имал предвид с тоя ник или неподатлив на лечение? Съмняваш ме, честно! [smilie7]
Преди да плюеш по все пак отговорилите, опита ли се да пробваш отговора ми, например?!? [smilie11]
Да влезеш в този сайт и да опиташ за какво става дума? [smilie19]
Или си май като чукчата: Ребелус не читател, Ребелус ПИСАТЕЛ! [smilie19] [smilie19] [smilie19]

Автор: ZENTEX   
Дата:   04-02-05 15:42

agk1s to i MERCEDES ne e edinstvena marka na tozi sviat ama............kato za nachinaesht,koito iska da se zanimava seriozno kupi si edin CANON digital rebel[smilie24]

Дата:   04-02-05 17:03

Папарак, първо си пооправи английския преди да коментираш какви то и да било никове. Прилагателно и съществително са две различни неща,това само за твое инфо като за начало. Или и ти като папараците-да зърнат нещо,а какво било то всъщност не е интересно ,важното е те самите какво значение ще му прикачат.

И да си "Питанчо" няма лошо,но да се вживяваш в незнам какво си ,това вече определено е диагноза !
В този сайт влизам от доста време,така че съм се нагледал на доста нещица,затова и вземам понякога отношение и то с пълното съзнание ,че такива като теб ще подскочат ,несвикнали някой да им каже нещо не в хармонията им! И не ми вири средни пръсти ,те са огледало ,а не израз на нещо! В тази връзка, ако имаш несподелени проблеми с възпитанието и собствената си значимост,Интернет едва ли ще ти помогне да ги надмогнеш !

Публикацията е редактирана (04-02-05 17:08)

Дата:   04-02-05 17:24

И вече с по-нормален тон :
Не е нормално ,когато човек пита и не разбира нещо ,да му се посочва вратата ,иронизирайки го или акцентирайки, върху това колко не е в час и т.н. Това, за съжаление става вече нещо като Photo forum syndrome .

Автор: RossN   
Дата:   04-02-05 17:41

при всичкото ми уважение към теб nanapak, някак, съм склонен да се съглася с идеята на изказването на Rebellious (не и с тонът му). За пример, виж темата за търсене на снимка от Бохош от преди 2 дена. И там, всеки се юрна да му обяснява, че не се бил изразил правилно и т.н. глупости, а после се хленчи, че фотографите били гладни. Нищо чудно, никой, с изключение на Бруммейкър, не му прати и намек дори. Но си губиха времето да философстват с часове, дали е трябвало да каже "предложи" или "продаде". И даже и тарифата сам трябвало да си определи. Предстъавям си, тогава пък каква олелия щеше да се вдигне, кой е той да им казва, за колко да си продават труда.

Извинявай agk1s, че ти разводнявам темата.[beer]

Автор: rolla   
Дата:   04-02-05 23:13

Олимпуса най ми хареса от тези трите.5-кратно увеличение,ръчни настройки,1/1.8 матрица бяха нещата които привлякоха вниманието ми.

Автор: P_A_D_D_G   
Дата:   04-02-05 23:40

Kakvo bi kazal za Dimage modelite na Minolta "njamam predvid malkite igra4ki"

Vjarno ne si gi vkluzil v spisako no spored men si zasluzavat da im se hvurli edin pogled

Дата:   05-02-05 12:18

Не знам какво точно искаш и каква точно цел си си поставил в избирането на цифров апарат. За снимки за домашния албум-всичко дето си изброил ще ти свърши работа. Въпрос е на предпочитания лични какво ще вземеш точно. Рано или късно ще ти "отеснее" каквото и да вземеш ,така че ...
Лично аз симпатизирам най-вече на Олимпуса от всичко ,което си изброил ,но това не е мнение на някой от екипа на знаещите .[smile]
Важното е да снимаш и да ти доставя удоволствие това ![shtrak] [smilie24] [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна