Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Tarsia snimka !!!!!!
Автор: bohosh   
Дата:   02-02-05 01:33

Tarsia snimka na jena po belio i 4orapi , prava ,po vazmojnost rusa! Triabva snimkata da e s mnogo dobra rezolucia okolo 2-3 MB.
Ako niakoi moje da mi pomogne s podobna snimka shte mu bada mnogo blagodaren!!!
Blagodaria predvaritelno!!

Отговори на това съобщение
 Re: Tarsia snimka !!!!!!
Автор: SanniE   
Дата:   02-02-05 02:19

[smilie7] kolko pari dava6[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: HTML   
Дата:   02-02-05 05:07

30-70MB [smilie5]

Автор: bs6247   
Дата:   02-02-05 11:22

kolko "mnogo blagodaren" ?? [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: sp   
Дата:   02-02-05 11:27

ако може да ти е принтираме 20х30 и да ти е пратим по пощата паспартирана... така на добра воля [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: fogas   
Дата:   02-02-05 11:31

Ама модела лично да му я занесе! И под палтенцето да е както на снимката! [smilie18]

Автор: RossN   
Дата:   02-02-05 11:58

...какво пак ревнахте, на човека му трябва да си отпечата един плакат и да си го сложи на витрината. Няма да я разпространява или да и краде авторските права. Просто магазина е за бельо и ще бъде нещо като реклама. На плаката (ако автора държи) ще бъде изписано името му. Друго какво ви интересува, не се нуждае от разпечатка, а от груб файл. Има кой да му го обработи и отпечата.

Автор: n1x0n   
Дата:   02-02-05 12:04

Такааа ли?[smilie18] Просто да си отпечата един плакат значи?![smilie18]
Ми то и на моите клиенти кадрите им трябват я за плакат, я за рекламна страница я за личен кеф... а аз, мръсния печалбар, пари им искам?!
Възмутен съм от себе си!!!

Росене, плакат на витрина - това си е баш разпространение, ей така, за твое сведение просто го казвам.

Автор: special_k   
Дата:   02-02-05 12:10

[smilie21]
BG

Дата:   02-02-05 12:13

n1x0n, трябва да те е срам наистина!
кажи поне срам ме е[smilie25]

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   02-02-05 12:16

чакай че от срам съм потънал в земята да колене и едвам стигам клавиатурата!

Дата:   02-02-05 12:23

n1x0n, ти като толкова владееш правилата, какво предложение му отправи, за пари каза ли нещо? Да видя' някъде, че го иска даром? Има си мейл, прати му предложението си, вместо да ме иронизираш и поучавай.

Щото, до тук, освен да се говори по принцит, нищо конкретно не видях. Пиша това, защото лично го познавам и знам, за какво става въпрос. Ако ме беше попитал, преди да пусне тази обява, щях да го посъветвам, към кого да се обърне и какви са правилата.

Забелязал съм, че подобни обяви, събират само писания, като горното, без полза и без ПЕЧАЛБА. Ако има някой да му предложи нещо, да го направи, горните коментари не са никуму полезни.

Публикацията е редактирана (02-02-05 12:37)

Автор: bs6247   
Дата:   02-02-05 12:24

kuv she e toya "plakat" ot 2-3MB ?[smilie11] [smilie11] [smilie11]

Автор: Brummaker   
Дата:   02-02-05 13:04

RossN,

специално за теб - ето конкретно :

https://photo-forum.net/static/forum/2017-03/fbbe4454.JPG
https://photo-forum.net/images/4_1098099991.jpg

3МВ = 30лв

[smilie7]

Дата:   02-02-05 13:10

като се научи да пише 'по правилата' темата тогава да очаква смислени отговори... никой не му е виновен

Дата:   02-02-05 13:38

Ako niakoi moje da mi pomogne s podobna snimka shte mu bada mnogo blagodaren!!!
Blagodaria predvaritelno!!

Ако на някой тук в този цитат вижда дори и намек за плащане - да ми каже!

И ти RossN-е, вместо да ми скачаш - да му беше казал как да си оформи питането, че да става ясно че предлага хонорар и да получи нормални отзиви!

Историята до момента е точно в стил "абе да пробваме с авантата, пък ако не стане ще си платим!" - аз на такива хора делови предложения не правя.

Дата:   02-02-05 14:40

Brummaker, мерси за предложението, но снимката не е за мен. Ако искаш да му я предложиш, му я прати на мейла.

n1x0n, мерси за поучението, прогледни тона, с който ти ми говориш и този, с който аз ти отговорих, и премери кой на кого скача.

Пак да ви повтаря, след като сте толкова велики фотографи (не иронизирам) и имате толкова много за предлагане, да го бяхте направил, вместо да си губите ценното време да ми отваряте очите на правилата на играта. Защо си мислите, че не е по правилата, да поиска нещо даром, на сила не е дощъл да ви вземе нещо, не ви е откраднал нищо. Някой може да не толкова скъпернически настроен и да му даде.

Аз, ако имах, щях да му дам, но просто нямам. Никога не продавам хобито си. Подарявам го, а за вас не зная. Хайде с здраве, нямам време да споря с хора, които искат просто да спорят, без значение, има ли смисъл от това или не.[beer]

Дата:   02-02-05 14:49

вместо да си губите ценното време да ми отваряте очите на правилата на играта.
Не го смятам за изгубено... стига да си научил нещо.
[beer]

Дата:   02-02-05 14:58

Росен-е,

някои хора тук си изкарват парите с това. Разбирам ги - то е все едно да влязат в магазина и да попитат : можете ли да ми услужите с бучка сирене, ако не можете ще платя...

Просто мисля, че след като е с някаква комерсиална цел, то 20,30,50 лв не биха били проблем....Но това си е мое мнение де, [beer]

Дата:   02-02-05 15:10

Brummaker, да ти кажа и аз познавам един двама такива (просто ги знам, не са ми приятели), дето си изкарват (при това доста си изкарват) парите с това, но не съм ги виждал тук. Но както и да е, че пак ще ме нападнат с поучения. [beer]

Дата:   02-02-05 15:16

да бе така е, но аз имах предвид, че ОТ ТУК СЪЩО ИМА ТАКИВА ХОРА И ....абе мамата си е .., я по-добре [beer]

Автор: fogas   
Дата:   02-02-05 15:16

Прав е РоссН, че малко подигравателно се отнесохме. В края на краищата ако някой иска да помогне- да помага, ако не иска- да не пише.

Сори, бохош [beer]

Автор: Mick   
Дата:   02-02-05 17:29

RossN, N1x0N e prav..
s uvajenie i kum dvamata...
..ama cheti vnimatelno ,ne prez redovete..

A za snimkata - za dvadesetina leva [smilie18] nikoi nqma da si dade hubava /govorq za hubava/ snimka ...povecheto znaqt kak se snima..kak stoi vyprosa s modelite..tehnika...etc..
za vuprosa si i opisanieto koeto e dal..moje samo prilichen Wallpaper da si search'ne iz mrejata..
[smilie24]
/malko tolerantnost ne vredi,mislq/[smilie8] [smilie24]

Дата:   02-02-05 17:48

Mick, това да не е литературен форум и да се обсъжда граматически и стилистични грешки.

Човека търси снимка, ако някой има да му предлага, да му предлага, а не да го поучава, как да пише. Нали правиш разлика. Така, както n1x0n, никъде не е видял намек за плащане, така и аз не виждам намек за обратното. Или можеби искаш да ми обърнеш внимание на друго?

М/у другото, човека си намери, додето, тук го поучаваха, как стилистично да се изразява.
Тъй че който искал, помогнал.

Ай стига по тази тема, щото няма какво повече да ми кажете. Отвори всички подобни теми и навсякъде ще видиш едно и също. И после гладни били, нямали работа....[beer]

Публикацията е редактирана (02-02-05 17:51)

Автор: Mick   
Дата:   02-02-05 17:57

...ok, shtom se e spravil s problema.[smilie24]
Btw, ti vijdam che si po blizo v neshtata, ta haide neka da pokaje kavo e nameril choveka i za kolko pari.. ??
samo ei taka - za sravnenie s moite vyzgledi za snimka-cena..[smilie7]
[smilie24] ne e trudno mislq...drug e vupros ako ne iska ..[smilie8] [smilie3] [smilie24]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна