Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Любими автори
Автор: Alice   
Дата:   30-01-05 18:37

Прави ли ви впечатление, че авторите на добавяните снимки в "любими", не съвпадат с авторите на най-високо оценяваните снимки в рейтинга? Какво ви говори това? На мен тази класация ми се струва по-фотографска.

Отговори на това съобщение
 Re: Любими автори
Автор: Георги   
Дата:   30-01-05 18:39

друго 20

Автор: aemon   
Дата:   30-01-05 18:43

това толкова ли е важно? да не би да дават по левче на точка или нещо от сорта? ако те кефи, снимай!

Автор: mosquito   
Дата:   30-01-05 18:53

Алис е права. Заформя се нещо като елитарна класация. Мурно, който беше в сянката на пейзажистите, сега изгря с целия си ослепителен блясък.[smilie24]

Автор: boni   
Дата:   30-01-05 18:56

Ха ха ха...
Ще ме разбиете.

Автор: aemon   
Дата:   30-01-05 18:56

такъв е живота бе, пичове! не е ли навсякъде така? айде пак да си построим комунизма!

Автор: J0R0   
Дата:   30-01-05 19:03

Е, сега остава да се скарате коя класация е по-важната :-)) Щото още не сте си ги премерили на тая тема, дали е по-важно да ти пишат повече точки или повече хора да ти добавят снимките в любими.
И накрая, да не се забравя, че админите са виновни по подразбиране.[smilie25] [smilie25] [smilie25]

първа  назад  1     всички  напред  последна