Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Obqsnenie
Автор: vga   
Дата:   29-01-05 00:08

poneje otskoro sum posetitel na tozi sait i neshto ne moga da razbera i se nadqvam da mi go obqsnite.znachi stava vupros za broq na kacheniete snimki-kogato se registrirah imah pravo na tri snimki dnevno.sega se otipah da kacha snimki i mi kaza che moga po edna sedmichno!!? ima lli kak da kachvam poveche ili tova e edin vid zashtita kum gluposti koito e vuzmojno da se kachvat?

Отговори на това съобщение
 Re: Obqsnenie
Автор: feon   
Дата:   29-01-05 00:13

Имаш право на три снимки на ден, НО те са в "албум всичко"[smile]

С помощта на една стрелкичка в профила си можеш да преместиш една снимка седмично в "албум избрано".

Когато овоя снимка набере 100 точки - имаш право на 2 снимки седмично в албум избрано;

Когато твоя снимка набере 200 точки - имаш право на 3 снимки седмично[smile]

Публикацията е редактирана (29-01-05 00:45)

Дата:   29-01-05 00:22

Dobre de az dori ne durja da sa v "izbrano" no to tvurdo e reshilo che iskam da sa tam i ne mi dava da gi publikuvam.kak da mu kaja da sa vuv Vsichko?

Автор: SanniE   
Дата:   29-01-05 00:24

ti vob6te kato gi ka4va6 otivat direktno vuv VSI4KO

Дата:   29-01-05 00:38

Be nqma takova neshto-kato dam na Kachvane na nova snimka i me pita samo za kategoriqta.a sled tova kato vlezna v profila i dam snimki na avtora otdolu ima strelkichka s koqto misleh che se publikuvat.Kude burkam?molq te dai po detailno obqsnenie kato na idiot zashtoto naistina ne mi e qsno.mersi!

Автор: feon   
Дата:   29-01-05 00:45

виж пак какво написах!

Дата:   29-01-05 01:09

da ti kaja pich 10 puti prochetoh kakvo si napisal ama ili ima nqkakuv problem ili... upload-nah dnevniq si limit ot tri snimki i posle otidoh v profila sled tova v snimkite i natisnah strelkichkata.kaza mi che ne moga da kacha poveche v album izbrano-az vuobshte ne sum iskal da se kachvat v album izbrano,prosto to samo taka si reshi.no sega kato natisnah edna snimka sled izlizane na sushtiq nadpis otide v album vsichko no ne i v kategoriq priroda.napravo ne mi e qsna shemata na toq sait.

Автор: nsirakov   
Дата:   29-01-05 01:13

ami kato natisnesh strelkuchkata tova znachi che iskash da e mestish v album izbrano

Дата:   29-01-05 01:16

dobre,a kak da q premestq v album vsichko?az ne iskam da e v izbrano-predpolagam che tam sa nai-dobrite a ne mislq che tezi snimki zaslujavat.iskam prosto da gi spodelq puk moje na naqkoi da mu haresat.kak da stane da sa v album vsichko-ili samo v kategoriq priroda ako moje? ima li vuobshte nachin.sujalqvam che stavam tolkova dosaden no ne moga da se spravq bez vasha pomosht.

Автор: boni   
Дата:   29-01-05 01:20

Абе пич ,щом си ги качил веднъж ,те АВТОМАТИЧНО си отиват в албум всичко.
Стрелките служат само да ги местиш в албум избрано.
Като искаш да са ти в албум-всичко ,просто ги ъплоудваш и толкова ,те си отиват веднага в албум-всичко.

Дата:   29-01-05 01:29

tctc... blagodarq ti mnogo boni.koi da ti gleda na 3-ta stranica kato sum gi postnal predi 10 minuti :))

Автор: boni   
Дата:   29-01-05 01:33

В албум всичко вървят много бързо .Това са 300 снимки на ден,поради тази причина направихме албум избрано ,за да могат хората да подбират по-добрите си неща и да ги покажат с приоритет ,така че да ги видят повече хора

Дата:   29-01-05 01:44

dam,jalko v takuv sluchai che si izpolzvah limita tochno s tazi snimka :) nishto,blagodarq za otdelenoto vreme i zanapred shte si znam :)

първа  назад  1     всички  напред  последна