Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Дипломиране на фотографи
Автор: pabadjiev   
Дата:   27-01-05 22:44

Бих искал да ви поканя, колеги, на дипломирането на двама студенти от моя клас. То ще бъде утре от 15 часа в кинозалата на НАТФИЗ. Влиза се от входа до магазина на Мобилтел. Каня ви защото ще придобиете точна представа за същността на професионалната фотография, изразено особено ясно във фотографиите на Павел Червенков. Ще бъде полезно...

Отговори на това съобщение
 Re: Дипломиране на фотографи
Автор: asb1   
Дата:   27-01-05 23:05

Да бе то ако тапията правеше фотография сега да съм, фоатограф художник а не електроинжинер!Е хавала тези дето за изкуството радуват!

Автор: cristo   
Дата:   27-01-05 23:37

някой да иде да ги снима [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: jumbo   
Дата:   27-01-05 23:54

аре умниците пак се изказах очакваме още 50 за да е пълна бройката.... изказвате се с насмешка за една професия от която саме се правите че разбирате
това че сте дали някакви кинти за дигиталка не ви прави фотографи
научете се да уважавате човека дето си е направил труда да учи вместо да се прави на интересен
за всяка област е така аз не се правя на инженер макар че мога да смятам.....

Автор: den_den   
Дата:   28-01-05 00:15

Интересното в случая е, че доц Абаджиев ги нарече "колеги".Иначе реакцията е жалка...признавам.Аз също се занимавам с изкуство и знам колко хлъзгаво нещо е самочувствието.

Автор: Grandpa   
Дата:   28-01-05 01:25

Така е по форумите, не се връзвайте

Автор: zdimitrov   
Дата:   28-01-05 03:05

den_den : обръщението беше към всички нас в сайта

Автор: inmitev   
Дата:   28-01-05 08:26

Павел Червенков?
Негова снимка на Теодоси Спасов е публикувана в последния брой на списанието "МТел", ако не се лъжа.

Като гледах снимката, не останах с впечатление, че е правена от студент. Веднага ми грабна окото. [smilie24]

За съжаление аз няма да мога да присъствам, а бих искал...

Автор: Skic   
Дата:   28-01-05 09:02

Лично аз безкрайно уважавам тези, които са учили фотография и в НАТФИЗ, и в чужбина, ще дам пример със снимките на Spitfire и Blixa(НАТФИЗ) или ivo, който има щатска диплома. (Съжалявам ако пропускам много имена, но за тези се сещам сега.) Та техните неща много ми допадат - за ivo, да професоналист е, защото има знанията, техниката и уменията, но най-вече, защото с това си вади парите. Възхищавам му се!
Да дам друг пример обаче: GuruMMX - нека някой ми каже къде е учил фотография, но нека и някой да каже, че не е професионалист!!! Професионалист е, поради изброените горе причини.
Само дето не съм чул никой от изброените от мен фотографи да се пъчи и да парадира, какво е завършил и какво не е завършил! На Blixa и Spitfire пожелавам успешно завършване и добра кариера!

П.П.Пожеланията ми са и към всички, които обичат фотографията!
П.П.П. Съжалявам,че цитирах само някоко имена, нека ги умножим поне х10! :)))

Автор: RossN   
Дата:   28-01-05 09:26

...интересно, кога ли българинът ще се научи, да уважава казаното от другите. Абаджиев ни кани на събитие, не коментира, кой от нас какъв е, обаче винаги има някой, който да го стори вместо него. Няма значение, дали той е доказан професионалист или просто участник тук, някой от вас да е чул, Абаджиев да се държи арогантно и неуважително към другите, за да му отвръщате по този начин. Научете се да уважавате другите, защото това правопропорционално показва, какво самоуважение имате.

Публикацията е редактирана (28-01-05 10:02)

Дата:   28-01-05 09:31

RossN, спор няма, че това е покана, но както винаги става темата е изместена още в самото начало...За жалост във всяка една реплика може да се намери повод за това! Едва ли доц.Абаджиев е казал нещо случайно. :)))
Успех на него и на Павел Червенков!!!

С уважение, Мирослав!!!

Автор: asb1   
Дата:   28-01-05 09:32

Хей простете, не съм искал да накърня или да подценя творческият устрем и подготовката на випускниците! Пожелавам им неверояни мигове при докосването до красотата която ни заобикаля! [beer]

Автор: Phoki   
Дата:   28-01-05 09:40

Честито на момчетата!!!!!
Много творчески успехи занапред!!![shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [smilie24]

Дата:   28-01-05 10:56

Skic, аз не съм адвокат на Абаджиев и не го защитавам от раболепно чувство, но тук, постоянно тече спор, кое е и кое не е профи. Е човека ни предлага да видим, какво се предполага под профи фотография.
Но по-важното, е че човека ни предлага, а не ни задължава.
Ако някой се мисли за профи и това, което е казал Абаджиев, го дразни, то следва да си направи извода, дали наистина е профи, или се изживява само като такъв.
А аз, както и други колеги, които са изразили мнение тук, като чиста проба любител, не се дразня, което е достатъчно показателно.[beer]

Дата:   28-01-05 12:38

RossN, повярвай нямам нищо против доц.Абаджиев, изпитвам уважение към академичните люде! Иначе понятията засегнати в тази тема са абстрактни и едва ли ще се стигне до консенсус... Аз като теб не се дразня, а просто си снимам за удоволствие, така че да живее фотографията на всички нива! :)))

Дата:   28-01-05 13:07

Skic [beer] [shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна