Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Предложение до admin
Автор: PolarBear   
Дата:   16-03-04 14:11

При писане на съобщение във форума от дясната страна на текстовото поле има редица емотикони и инструменти за вмъкване и форматиране, които в режим на редактиране на съобщението не са достъпни. Мисля, че е добре да ги има и тогава.

Публикацията е редактирана (16-03-04 14:52)

Отговори на това съобщение
 Re: Предложение до admin
Автор: BoneCollector   
Дата:   16-03-04 14:16

Ако профила поддържа тези тагове (което ме съмнява) защо просто не напишеш тук това, което искаш да ти се вижда в профила и да го копираш ?

Автор: PolarBear   
Дата:   16-03-04 14:53

Sorry BC. Исках да кажа при редактиране на съобщението, поправих го по-горе. Благодаря, че забеляза, иначе беше пълна безсмислица.

Публикацията е редактирана (16-03-04 16:26)

Автор: BoneCollector   
Дата:   16-03-04 16:22

Да, така вече е добра идея :)

Автор: Mesechina   
Дата:   16-03-04 16:25

ако adminа има време да погледне

Не исках да отварям нова тема, ама да се възползвам.
При ползване на друг браузер освен Microsoft Internet Explorer (поне със сигурност при "Opera"-та), въпросното меню не е активно.
За това, когато искам да пиша във форума, за да мога да го ползвам, отварям си го през Microsoft Internet Explorer, въпреки, че повече работя с Opera.

Автор: LinkBeat   
Дата:   16-03-04 21:45

Microsoft Internet Explorer от доста време не мога да го ползвам (явно преинсталация ми е нужна, но не се наемам да я направя) а при Opera нищо от предлаганите възможности за вмъкване не е активно!

първа  назад  1     всички  напред  последна