Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Koia e Poly_the_girl
Автор: white_man   
Дата:   16-03-04 10:43

Poneje analizyt i psihologiata sa mi neshto kato hoby mi stana interesna tazi istoria s Poly_the_girl i otdelih izvestno vreme da se porovia po arhivite na tozi i niakoi drugi saitove. Po metoda na dedukciata byrzo stignah do ochevidni izvodi ,koito se zatvardiha po-kysno.
Za men lichno ne e nikakyv problem sled poslednia posting na Poly_the _Girl da sym 99% siguren koia vsashtnost e tia.
Otnachalo misleh che e Muj,zablujdavaiki se po ezika,no vsashtnost ne e - jena si e :)) I to dobre izvestna na vsichki.
Izrazi ot sorta na "Pisna mi " "Krechetalo niakakvo",
"Edno i syshto,edno i syshto - dokoga" ,"are mnogo vnimanie vi otdeliam ne go zaslujavate - drebosaci"
kakto i lichnoto neosnovatelno zlobno otnoshenie kym kluba :"klub na neudachnicite i nekadyrnicite" harakterizira iasno i tochno haraktera i stila na syotvetnata lichnost.
Zaiajdaneto i s Lukcheto i izraza che lijela zadnicite na AVEL i MADMAN dokazva za poreden pyt che 2 jeni e trudno da razdeliat edno lidersko miasto.
Az obache ne zabeliazvam Lukcheto,koiato vsashtnost uvajavam kato chovek i fotograf,da lije nechii zadnici,oshte po malko na tozi sait.
Ta taka - mislia che e lesno vseki za sebe si da se doseti koia e Poly_the_girl.
Nito me interesuva,nito imam neshto obshto s tova ,no tozi tip virtualni klubove e chudesna sreda za praktika ako chovek uchi psihologia i psihoanaliza primerno.

Отговори на това съобщение
 Re: Koia e Poly_the_girl
Автор: feon   
Дата:   16-03-04 13:38

Е, коя е?

Автор: junior   
Дата:   16-03-04 18:46

Ми повечето клубари от София знаят, кое девойче пише тия неща... По принцим много мило момиче, но вече започвам да се притеснявам за нея.

Или с всички тези писания парадира/провокира клубарите (което е необходимо от време на време) или е в тежка форма на раздвоение на личността...

Аз лично нямам ясен отговор за себе си. Ако някой има мнение по въпроса - да го каже...[smilie11] [smilie11]

Автор: Pho   
Дата:   16-03-04 18:58

Junior,
Не изпадай в дълбоки заблуждения.
Тази Поли не е онази Поли. [beer]

Дата:   16-03-04 19:01

Тогава или аз изпадам в заблуждения (както казва Pho) или тя ме е подвела...

Автор: Pho   
Дата:   16-03-04 19:03

И двете!
[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   16-03-04 19:12

Айде сега пък и ти - не раздувай мистерията с такива вметки.... [smilie8]

Автор: snooper   
Дата:   16-03-04 19:53

Poly_the_girl e edno momiche, koeto govori otkroveni gluposti, no na mesta i samata istina i ia kazva direktno - eto tova mi haresva v neia!

Автор: J0R0   
Дата:   16-03-04 19:53

Коя е Поли, едва ли някой знае.
По важното е, обаче, каква е. За мен има някои безспорни неща:

1. Човек който е с лошо отношение към photo-forum.net, редовно обижда хората тук. Изкривява фактите, нарича черното бяло (като с това, че Авел не бил оценен тук... а къде тогава е оценен, интересно)

2. Човек, който познава хората от сайта, не само от писанията им, а и на живо. Темперамента им. Характерите. Познава и историята на клуба.

3. Човек, който следи изявите им не само на този сайт, но и на cult.bg (иначе няма откъде да вади изводи за Лукчето и Стренджър, които тук нямат снимки)

4. Човек, който е привързан към култа, защото не вилнее в томошния сайт, изявява се само тук. Дори, когато хвърля кал по хора от култа го прави тук, а не там.

5. С добро отношение към Авел и Лудия. С лошо към Касабов - явно го познава на живо (всъщност няма как иначе, след като той също не качва снимки и не пише коментари). Напоследък с лошо отношение и към Лукчето, която определено е от нейната партия по отношение на оценката и към photo-forum.net и оценката и към Авел и Лудия.

6. По отношение на фотографията - гледах оценките и, съвпадат с моите. Не може да се каже, че не е в час, напротив.

7. Човек със затруднен контрол върху емоциите си и с лексикални проблеми. Всъщност няколко пъти съм и трил постингите не заради това, което казва, а заради твърде грубия начин по който го прави и твърде просташките изрази, които употребява.

Като гледам така - списъкът от възможните "Полита" не е чак толкова голям, могат да се съберат на пръстите на едната ми ръка. Обаче, ако ги изредя поименно ще стане една.... я по добре да не го правя, а да ида да пийна една бира.
[smilie21]

Дата:   16-03-04 20:00

JORO, ne moja da propusnesh da opluesh culta - zashto mu e na niakoi ot culta da bleshti gluposti, moje da si e tvoe predoplijenie - ok, no ne varvi da go kazvash tochno zahstoto si ot ekipa na tozi sait!
A avel e ocenen v culta, ne se zablijdavai - prosot ne mojesh da sledish chata, ICQ-tata ni, a poniakoga i komentarite...

Tozi post ne e tolkova pro-cult orientiran, prosto mislia, che kato chast ot ekipa na tozi sait e nekoraktno da se izkazvash taka...

Автор: jumbo   
Дата:   16-03-04 20:00

заблудата на младшия се дължи отчасти на мен защото аз упорито наричам полито с израза поли дъ гърл но чисто шеговито и понеже тя не ми се сърди (евентуално) затова все още и го казвам[smilie6]

Автор: stranger   
Дата:   16-03-04 20:05

JORO, ama az nyamam snimki i na culta be, tova puk otkude go izmisli? :))) Pisha chat-pat komentari tam, no mnogo ryadko, a sega veche napulno spiram, zashtoto zapochnaha da gi triyat, a edin ot adminite tam dazhe vze da mi izpolzva nicka i da pishe gluposti, neshto ot sorta na prostak ili tup selyak, ne pomnya tochno, shtoto toi posle i tova go iztri :))))) Igrahme si dve poredni vecheri - az pisheh, toi brisheshe, umryah ot smyah :))))))))))))))))

Дата:   16-03-04 20:06

Снупърче, аз не казвам, че Авел не е оценен в култа.
Казах, че не вярно, че ТУК хората разбират от неговото изкуство "колкото свиня от кладенчова вода". Това е абсолютната лъжа, която Полито се опитва да ни пробута.
Именно тук хората го оцениха най-напред и го номинираха за автор на годината.
От тази оценка (а не от оценката по вашите чатове) се роди изложбата му, която сега ще бъде представена и във сп. ФО

А къде виждаш да съм оплюл култа?????
С кое мое твърдение не си съгласен?

Освен това изразявам личното си мнение.
Имам правото да казвам какво мисля, както всеки друг потребител.
И за разлика от много други, го правя от свое име, а не с разни измислени никове.
А сайта си има админ, който изразява позицията на ръководството.

Публикацията е редактирана (16-03-04 20:13)

Дата:   16-03-04 20:17

Тюююю, Stranger, аз тъкмо се надявах да видя някоя твоя снимка най-накрая... Жалко!

А заблудата ми може да е подсилена от много хора, но е създадена и от впечатлението, че това маце ме познава, (а това доста намалява броя на възможните клубари)...

Дата:   16-03-04 20:24

Abe Polito mai me e vzela na mushka zaradi slovesnite diarii, tya i predi neshto nedovolstvashe ot durvenite filosofi, a v tozi sait ne sme mnogo takiva ;)))))))) Ne ni obicha momicheto i tova si e :)))))))))))))))))))))

Дата:   16-03-04 20:27

А, забравих да добавя към портрета и подтиснатата сексуалност :-)

На човек с нормална сексуалност няма да му направи впечатление, че аз и Емо сме "напълнили клуба с незадоволени жени".
Сексуалните взаимоотношения в една група, обикновено не правят впечатление на хората с нормална сексуалност. Те просто си гледат в своето легло и не се интересуват около тях кой какво прави.

Всъщност, това нейно твърдение, макар и да не е вярно, до известна степен ласкае самочувствието ми на "мачо". Поли, обади се другия път да те черпя една бира за комплимента.

[beer]

Дата:   16-03-04 20:31

Абе ако не се обади тя - аз ще ти се обадя за бирата [smilie3]
[beer] [beer] [beer]

Дата:   16-03-04 20:35

junior, spokoino, imam snimki no ne gi pokazvam v internet, ne ste stanali zhertva na sluchaen slovesen terorist :)))))))))))))))))

Дата:   16-03-04 20:38

УФфф - сега съм спокоен - станали сме жертва на НЕслучаен словесен терорист [smile] [smile] [smile] [smile] [smile]

Дата:   16-03-04 20:40

:))))))))))))))))))))))))

Дата:   16-03-04 20:47

Joro, ei tva me izdrazni:

"като с това, че Авел не бил оценен тук... а къде тогава е оценен, интересно"

i
"Човек, който е привързан към култа, защото не вилнее в томошния сайт, изявява се само тук."

Prosto stoi nekorektno - az kato ida v magazina za mliako i prodavacha mi kaje, che bai Ivan, deto e v sasednia magazin mirishe losho ne si vadia losho mnenie za bai Ivan, a za prodavacha, deto tarsi kak da vmetne neshto za konkurenciata...

Ok, da si imame uvajenieto, krai s tova - prosto kazah i az ko mislia za tova ti izkazvene, koeto silno kontrastira na inache dobrite ni otnoshenia.

Mladshi, shto si ostanal s vpechatlenieto, che niamam snimki tuk - daje onzi den pak puskah nekvi cvetni peizajcheta, vij mi profila i shte se ubedish, che kachvam snimki tuk, no sum na pat da spra ako neshtata prodaljavat v tazi posoka i mi stane neuiutno... prosto puskam po-malko otkolkoto v culta i to samo po suobrajenie s ralichnata uditoria...

Автор: sas   
Дата:   16-03-04 21:59

Младши,
Ма тя Полито наистина те познава БЕ!

Още ли се чудиш. Ти не си идвал на много сбирки. Помисли на кои сбирки си бил и кои хора са били там. Помисли обаче кои хора не помниш :)) Естествено, ако ти им беше симпатичен щяхте да сте си говорили и щеше да имаш спомен от тоя случай.

ГОлеми глупости казах!
Та Младши, вземи посъбери снимки от четвъртъци когато ти си бил и виж кои от хората не помниш! После пак ще си говорим...

Автор: photo.forum.фен   
Дата:   16-03-04 23:16

Всички по-досетливи знаем коя е poly_the_girl ... :oP

Автор: jumbo   
Дата:   16-03-04 23:31

аз явно съм тъп щото не знам