Автор: J0R0
Дата: 16-03-04 19:53
Коя е Поли, едва ли някой знае.
По важното е, обаче, каква е. За мен има някои безспорни неща:
1. Човек който е с лошо отношение към photo-forum.net, редовно обижда хората тук. Изкривява фактите, нарича черното бяло (като с това, че Авел не бил оценен тук... а къде тогава е оценен, интересно)
2. Човек, който познава хората от сайта, не само от писанията им, а и на живо. Темперамента им. Характерите. Познава и историята на клуба.
3. Човек, който следи изявите им не само на този сайт, но и на cult.bg (иначе няма откъде да вади изводи за Лукчето и Стренджър, които тук нямат снимки)
4. Човек, който е привързан към култа, защото не вилнее в томошния сайт, изявява се само тук. Дори, когато хвърля кал по хора от култа го прави тук, а не там.
5. С добро отношение към Авел и Лудия. С лошо към Касабов - явно го познава на живо (всъщност няма как иначе, след като той също не качва снимки и не пише коментари). Напоследък с лошо отношение и към Лукчето, която определено е от нейната партия по отношение на оценката и към photo-forum.net и оценката и към Авел и Лудия.
6. По отношение на фотографията - гледах оценките и, съвпадат с моите. Не може да се каже, че не е в час, напротив.
7. Човек със затруднен контрол върху емоциите си и с лексикални проблеми. Всъщност няколко пъти съм и трил постингите не заради това, което казва, а заради твърде грубия начин по който го прави и твърде просташките изрази, които употребява.
Като гледам така - списъкът от възможните "Полита" не е чак толкова голям, могат да се съберат на пръстите на едната ми ръка. Обаче, ако ги изредя поименно ще стане една.... я по добре да не го правя, а да ида да пийна една бира.
|
|