Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 помощ от всички съфорумци...
Автор: gorba4ov   
Дата:   25-01-05 21:53

Тази вечер ми откраднаха автомобила и вътре беше любимия ми 20Д.....[smilie2] [smilie2]
Моля, ако някой някъде разбере да се продава Канон 20д с китов обектив и обектив 75-300 IS, както и обективи super takumar 50mm/1,4 и хелиос 44 55/2.0 да ми звънне на 0887298398 или да мейл-не..... Ще съм благодарен и ще възнаградя всяка информация, благодаря ви.....

Отговори на това съобщение
 Re: помощ от всички съфорумци...
Автор: scrap   
Дата:   25-01-05 21:55

[smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9]

Автор: nsirakov   
Дата:   25-01-05 21:56

nema da go namerish... kokoto i da mi se iska da gresha....

ama takava vesht v avtomobil ostavia li se.. tz tz tz

sorry man

Автор: sp   
Дата:   25-01-05 21:56

баааааси!
https://photo-forum.net/joro/emoticons/fing23.gif

Автор: marto   
Дата:   25-01-05 21:58

Много кофти[smilie9]

Дата:   25-01-05 22:00

ами не се оставя, приятел, прав си.....
За пръв и за съжаление последен път ми беше, много глупаво от моя страна..... Не знам за кое ме яд повече, за колата или за апарата....
Все пак още не достатъчно разпространен в БГ, за да не направи никакво впечатление, надяявам се (макар и слабо) на някаква информация......

Автор: Milena   
Дата:   25-01-05 22:00

Dano da gi hvanat i da si ponesat posledstwijata.
Sazaljavam za sluchiloto se.[smilie2]

Автор: garry   
Дата:   25-01-05 22:05

shibani banditi !!! https://photo-forum.net/joro/emoticons/behead.gif

Автор: stoevmobile   
Дата:   25-01-05 22:05

нямам думи [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2]

Автор: Niko24   
Дата:   25-01-05 22:08

В кой град е случката?

Автор: marto   
Дата:   25-01-05 22:09

Ако си послушен и си платиш...ще ти върнат и апарата и обективите и всичко....
Скоро имахме такъв случай, само, че върхаха непокътната дамска чанта с много парички,вместо фото чанта...
Всеки момент ще ти се обадят...
Просто НЕ вдигай много шум още сега...Просто съвет...
Пък знае ли човек...там във Варна....
Наистина съжалявам..не за колата/дори не знам каква е /....
Дано всичко се оправи....

Автор: Grandpa   
Дата:   25-01-05 22:18

Много съжалявам да го чуя това.
За колата не знам, но фотоапарата по-има шанс да "изплува" според мен, щото не са много такива в БГ.

Ако вярваш на хората, дето четат форума (а има и други форуми - може и там да пуснеш) - можеш да публикуваш серийния номер на апарата (има го на гаранционната карта или някоя друга хартия).

Късмет.

Публикацията е редактирана (25-01-05 22:22)

Автор: ogimag   
Дата:   25-01-05 22:20

Не знам дали е правилно, но дай номера на апарата- така може би може да се види ако се появи в някоя заложна къща или магазин. Макар, че е малко вероятно.

Автор: SanniE   
Дата:   25-01-05 22:21

madafaka basi 6itahttps://photo-forum.net/static/forum/2006-02/anut7470.JPG
http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/0300804_diablotin.gif

Автор: Grandpa   
Дата:   25-01-05 22:23

Оги ме изпревари с номера

Автор: bnn   
Дата:   25-01-05 22:24

сори ...[smilie2][smilie2] [smilie2]

Автор: borissov   
Дата:   25-01-05 22:24

Уф, много гадна работа! Ей такива изроди на стената направо...:( Стискам палци да си върнеш и колата, и апарата!!!

Автор: solo5   
Дата:   25-01-05 22:26

Много гадно [smilie9]
Много мразя апашите и аз [smilie23]

... а това с обаждането .........

... на един преди 2 години му откраднаха колата, звъннаха му и той снесе към 2-3 хиляди марки в една пощенска кутия и се прибра и чака да му звъннат да му кажат къде е колата. Един ден по-късно му се обадиха и му поискаха пари, той каза че им дал обаче се оказа че те не са взимали та докато мислил стигнал до извода че някой му е звъннал преди бандитите и доста се съмняваше че са някои полицаи, защото писал жалба и само те знаели

Извод: много внимателно, когато/ако ти звъннат

Дата:   25-01-05 22:44

ами колата също беше добра, но..... там по имам надежда.... номера на фотоапарата е:0420108515 Благодаря на всички за отнощението, дано да се чуе някъде за него, ще се отбалгодаря на всеки помогнал........ Единственото за което мога да се сетя сега е: това което не ни убива ни прави по-силни.....[smilie2]
Ще продължа да си снимам с това което имам и ако не се развият благоприятно нещата все някой ден ще си взема пак хубав апарат....... Приятна вечер желая на всички... моята е гадна днес....[smilie2]

Автор: LUMBERJACK   
Дата:   25-01-05 22:49

Малееее, че и обективът...
Само мога да ти съчувствам искрено!

Дано имаш добра застраховка, защото аз имах подобен случай в България. Застраховката ми беше за покриване на 100 процента при евентуални щети, направена в БУЛСТРАД (уж за по-сигурно). Но тъй като се отнасяше за около 30 000 лева, идиотите нарушиха всички правила, бутнаха на полицията някакви измислени протоколи, които не бях подписвал и кашата стана пълна. Все още ги чакам тези пари.

Затова се надявам да имаш добра застраховка, поне отчасти да си покриеш загубите.
Но искрено ти пожелавам да си видиш нещата отново и СКОРО! А онези на кол да ги забият, ще им е малко! Басси каква паплач си отглеждаме в последно време!

Публикацията е редактирана (25-01-05 22:55)

Автор: Георги   
Дата:   25-01-05 22:50

:(

баси гадното мамка му :(

Автор: OGY25   
Дата:   25-01-05 22:50

[smilie23]

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   25-01-05 22:51

Кофти реалност [smilie2]
Дано имаш късмет.

Автор: solo5   
Дата:   25-01-05 22:54

Булстрад май са кофти [smilie23]
и аз чакам едни 80 евро вече 3-та седмица от тях

Автор: Plato   
Дата:   25-01-05 23:44

Мнооого ме е яд. Дано наистина изникне отнякъде. Форумци, обединявайте се. Все пак не сме малко. Аз ще слухтя и ще се озъртам. Иначе парените май сме много. Мен ме оглозгаха (обраха апартамента)преди 3 години за около 20 000 и нищо от тогава. Хванали се да ме глобяват за 65км/ч при разрешени 50, а за случаи като твоя все по често чувам...и ми се случват! Ще ме извиняват админите, ама това си е направо шибана работа!

Гадове, гниди, мръсни паразити........

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна