Автор: tonymontana
Дата: 24-01-05 14:47
Abe Artek,1-vo sum roden v BG ,u4il sum v BG, v momenta u4a v BG ,semeistvoto i priatelite mi sa v BG i az saotvetno sum bulgarin,a ne amerikanec.Tova 4e mi se e nalojilo po niakakvi pri4ini da doida do 6tatite za malko ne me pravi amerikanec,a i az hi4 niamam takiva ambicii.2-ro vij saob6tenieto na msld i se nau4i kak edin normalen 4ovek otgovaria na elementaren vapros v forum.3-to,ne sum ti opredelial tvoito deredje ,a kazah 4e deredjeto na darjavata ni e takova zaradi takiva kato teb.I ne si misli 4e kato ima6 si4ki tam svetkavici i aparati na dadena firma si golem fotograf..6toto kato ti gledam snimkite i mi stava sme6no.I 4-to ,nai-vajno i za tvoe dobro go vzemi v predvid.Nai-otgovorno ti zaiaviavam 4e ako me nare4e6 o6te edin put zadnik ili ne6to podobno 6te si ima6 mnogo,mnogo,mnogo ,ama naistina mnogo golemi nepriatnosti.Tova ako iska6 i kato zaplaha go vazpriemai.Povervai mi ,nema da me zatrudni mnogo da te nameria i kakto sum little da ti zavra si4kata tehnika tam kadeto mnogo slance ne ogrqva.Aide da ne stava taka 4e da proklina6 denq v koito si mi pro4el saob6tenieto i si re6il da se pravi6 na po-hitar otkolkoto si.Are 4ao i kolkoto i neveroiatno da ti se struva ,vervai mi ne se ebavam.
|
|