Автор: volokin
Дата: 26-01-05 16:46
Ми нямам какво повече да кажа!
Има една приказка ''когато фактите говорят, боговете мълчат'' Всъщност нещата са ясни, ама все пак това уж е най-добрият диги-апарат на сцената от СЛР.
Интересно ми е Д2Х-а какво ще докара като динамика, и още по-интерсно ми е Д2Н, щото Никон много изписаха за тая матрица ''LBCAST''
А по въпроса за Фуджи, тук имам едни тестове в които го слагат след Д20, Д10 даже и Д70, което пък също ми е интересно...Абе все повече се убеждавам, че тестовете по света са толкова ала-бала, че няма на къде повече.
Отварям две немски списания и в двете коренно различни неща за един и същ обектив, пък немците уж били най-големите педанти. Май педантизма е променлива на кинтите, т.е. свободно разтеглива величина според това от коя посока идват.
НЕ ми се иска сега да водим полемики колко е важна динамиката, който не мисли така да прочете малко книжки ала Ансел Адамс, човека е като библия в това отношение.
Абе ясна е работата, караме Волво с двигател на Рено или Форд, със електроника на незнам си кой и ламарина от Австрия
''Да го ..... потребителите!!'' Цитат на Л.Пенев
|
|