Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Плъгини за Шопа
Автор: bkrustev   
Дата:   23-01-05 11:02

Сигурно някой от вас знаят за тази страница, но за тези, които не знаят: http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=162781
Може пък и да ви е полезно...

П.П. Администраторите имат пълното право да изтрият тази тема, ако преценят, че даването на линкове към линкове, за които има основание да се подозира, че съдържат нелегален софтуер, не отговаря на политиката на сайта.

Отговори на това съобщение
 Re: Плъгини за Шопа
Автор: Pitarfoto   
Дата:   23-01-05 11:49

Всички от форума сме възмутени от подобни неприлични предложения. Така ли смятате да влезите в ЕВРОПА с нелегален софтуер , затова спете да си купувате последни модели апарати а си давайте паричките за софтуери които нямат край [smilie19] [beer]

Автор: asklep   
Дата:   23-01-05 12:17

Серийните номера нещо не съответстват или аз пропускам нещо ?

Дата:   23-01-05 12:36

да бе пробвах и с малки и пак не става

Автор: asklep   
Дата:   23-01-05 13:15

При мен стана , с големи букви въвеждаш кода ръчно без да копираш ,по 4 ри знака в прозорец хе хе ,тръгна работата , рестартирай първо компа [shtrak]

Автор: ancho   
Дата:   23-01-05 21:21

Pitarfoto
Точно така ще влизаме в европата където се канят да ни набутат с 10 пъти по-маки заплати !!!

Дата:   24-01-05 17:41

Тръгнаха , но някой да има проблем с PC-то си след това нещо почна да ми забива [smilie11]

Публикацията е редактирана (25-01-05 13:32)

първа  назад  1     всички  напред  последна