Автор: samara
Дата: 22-01-05 20:53
....та значи отивам днес в технополис-стара загора и казвам "разбрах, че вие продавате коника-минолта а200, няма ли да я докарате да я видим" и ....чува се следното " а, значи за теб я докараха ?"...понеже тук рядко се докарват качествени неща по поръчка ( като онкио, например ), та хората се знаят.....
..."ами, казвам имах вчера разговор на тая тема, но не съм го поръчвал, но така и така е тук дайте да го видя".....
...та значи отваряме кутията и ...ами апарат не се вижда, а той си бил там едно малко красиво бижу ( уточнявам за да се знае, пластмасово, малко си падам инженер и разбирам от тия неща....което съвсем не е толкова лошо де )
...батерията не беше заредена и неможахме да го пробваме ( събра се тълпа от продавачи и клиенти ),но като външен вид, усещане в ръката и ергономия на първо четене е направо страхотен...
- вместо заключение :
към cd : съжалявам, ако е бил за мен, значи съм бил неправилно разбран, страшно го харесвам,но засега ми е малко скъп, тоест риска с гаранцията ( сещате се )
към nsirakov ; моля ако може да продължите с впечатленията и особенно с разликите спрямо FZ20, благодаря...
...май стана твърде дълго....
|
|