Автор: thor
Дата: 21-01-05 19:24
хехе Travis ,добре ..!! не уточних .....но сега уточнявам по всички показатели AFD 50mm 1.8 бие 20-80mm G ..само по един не ,по това че не е зум и мъъъъъънинко в цената ,което и ти не уточняваш Travis и сравняваш ябУлките и пУртакаЛьте
хехе гаранция .... аз имам един Canon EF 28-105mm 3.5-4.5 USM от 10-на години ..не е мръднал не ми се вади тук сега да го щракам да видиш че е първата версия ,тоест след модификацията една година след най-първата серия ,а пък така като гледам който и да вземе все тая ще е гаранцията ,ако го взима от едно и също място,не разбирам какво общо има тук гаранцията ,а пък Franklin-оФците ми останаха от последното ходене в USA и не ги смених ,и защо да ги сменям нека си стоят ,до следващото ходене което се надявам , ще да е скоро ...е надявам се де ,сега 400-500US$ мога да ги използувам няколко месеца за подложки да не си драскам лаптопа ..разрешаваш ли ми Travis ???
а за сведение ..мога да си пазарувам из канадеата където си поискам с мириканската пара ... е тука из моя вилает де ...
|
|