Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 СЪВЕТ ОТ "КАНОНЦИ"
Автор: gak1   
Дата:   21-01-05 11:14

ЗДРАВЕЙТЕ!

Знам, че "КАНОНЦИТЕ" НЕ СА МАЛКО в BG и понеже ми предстои да вземам за един познат SLR-камера се обръщам към вас.
Какви са разликите в моделите 300 и 3000 и във всичките индикации след цифрата/N,V и т.н./

Кое е за предпочитане?
Благодаря ви майстори!

Поздрави

AGK

Отговори на това съобщение
 Re: СЪВЕТ ОТ "КАНОНЦИ"
Автор: neuromancer   
Дата:   21-01-05 11:17

ето тук можеш да ги видиш подредени в табличка http://www.photozone.de/2Equipment/canoncamera.htm

Автор: LAVA   
Дата:   21-01-05 11:18

колкото по-малко 0 толкова по-"професионален" е апарата. А за подробности - сайта на Канон.

Автор: photoshopsucks   
Дата:   21-01-05 11:50

Доколкото знам, EOS 3000V се отличава от 3000N по по-добрата си система за автофокус (7-точков, може да се избира ръчно през визьора), докато в N-ката няма контрол върху автофокуса. При всяко положение 300 е по-добър избор от 3000.

Автор: robi   
Дата:   21-01-05 12:10

От 2001 година снимам с EOS 300 и съм много доволен от апарата. Вече съм направил над 20 000 кадъра с него и не е мръднал. Ако трябва да избираш между 3000 и 300 твърдо 300 с някоя от буквите, например Х, а още по-хубаво Д ;)))! Друг въпрос са обективите (какви да вземеш) и дали да не минеш на цифров (през 2001 когато си го купувах моя, цифровите бяха скъпи и лоши, но сега е друго ..). Така че [shtrak] здраво!

Автор: ZENTEX   
Дата:   21-01-05 12:31

Kupi si EOS300V.Niama da sajaliavash vervai mi-za klasa si e mnogo zdrav.Do sega niamam nito edin defektiral v BG.[smilie7]

първа  назад  1     всички  напред  последна