Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Упътване за светкавица Canon Speedlite 199A
Автор: Pavel   
Дата:   14-03-04 13:40

Здравейте,
ако някой има упътване за светкавица Canon Speedlite 199A или знае от къде да си намеря, нека помогне.До сега не съм работил с някакви по-функционални фотосветкавици и не мога да схвана някои опции.
Поне в интернет никъде не намерих manual, дори и в сайта на Canon.

Отговори на това съобщение
 Re: Упътване за светкавица Canon Speedlite 199A
Автор: msld   
Дата:   14-03-04 16:37

predi 20-tina godini sum rabotil s takava svetkavitsa i si pazia originalnata knijka...za koga ti triabva?v internet niama nachin da niama manual za 199A

Дата:   14-03-04 18:55

Здравей,
наистина няма упътване в интернет, но по-странното е че намерих в немски сайтове все още да се продава:), но уви - без упътване.
Ако евентуално можеш да сканираш по-важните страници и да ги побликуваш, ще ти бъда благодарен.Все пак не знам колко е голямо това упътване и заради мен можеш да си отвориш доста работа, така че ако наистина ти е проблем - ще те разбера.
Евентуално знаеш ли дали може да се използва на съвременните цифрови апарати Canon, т.е. всичките и функции, не че знам какви са (понеже - no manual :)
Благодаря ти за вниманието.

Автор: junior   
Дата:   14-03-04 21:48

Разгледай тук (ама по-внимателно)... пише туй-онуй... Сигурен съм, че има повече инфо из нета... просо търси и ще намериш (а не ние да търсим вместо теб [smilie25])

http://www.mir.com.my/rb/photography/companies/canon/fdresources/SLRs/a1/html/index2.htm#FlashAE

Дата:   14-03-04 23:54

Pavel - ne mislia ,che mojesh da izpolzuvash funktsiite na tazi svetkavitsa za savremennite digital canon-i...edinstveno Canon 550EX pozvoliava da se izpolzuvat pochti vsichki vazmojnosti....
sas sigurnost imam manual na 199A,no arhivite mi sa ogromni i shte mi otneme dosta vreme da nameria neshto,molia potarsi po neta,ako ne uzpeesh i ako naistina ti e nalojitelno shte se postaraya da ti otkriya tozi manual,prosto razpolagam s mnogo malko svobodno vreme...

Дата:   15-03-04 00:21

vij i tukhttp://www.photomall1.com/_wsn/page5.html

Дата:   15-03-04 10:57

Благодаря ви за помоща, натисках се толкова ако мога да мина по-тънко, тоест да не купувам нова, ма ме отказаха набързо:)
Айде чао, и още веднъж благодаря.

Дата:   15-03-04 11:41

Здравейте, пак :)
на този линк http://www.canonfd.com/choose.htm може да намерите ръководства и снимки на различни СТАРИ видове CANON продукти от 1962 до 1998 година - светкавици, обективи, фотоапарати и други. Евентуално ако някой има проблем като моя с нещо допотопно на CANON, може да му е от полза.

първа  назад  1     всички  напред  последна