Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Как става тоя номер с Моят свят?!?
Автор: sp   
Дата:   20-01-05 12:06

За втори път вече виждам снимка от първите страници на конкурса 'Моят свят', която наново се качва в албума. Т.е. една снимка си седи с над 200гласа в конкурса след известно време същата сникма е виждам в първите страници на избрания албум.
т.е. снимката се сваля от моят свят и след това се качва наново без да си губи гласове и коментари?

Отговори на това съобщение
 Re: Как става тоя номер с Моят свят?!?
Автор: Mobby_Dick   
Дата:   20-01-05 12:09

хъм..интересно, и аз го видях. Любопитен съм да видя този номер /сигурно е легален...някоя дупка се използва/. Ще вляза пак да прочета:)

Автор: Kuncho   
Дата:   20-01-05 12:14

Mnogo prosto, towa go bqha obqsnili predi adminite sled moq post za dwojniq nomer s postwaneto na snimki [smilie7]
Просто автора кликва стрелкичката на някой рейтингова снимка от преди 3 месеца [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: kirilius   
Дата:   20-01-05 12:16

За коя снимка(и) става дума?

Дата:   20-01-05 12:19

как пък не се сетих..бъх бъх.
Чудно ми е, как ще изкараш снимка от "Моя свят" да се понапасе с 200 точки обаче, ..без стрелкичка./ще я видят само, ако съм дал линк на приятели....или ако стигна до опашката на снимките...в рейтинг!!/
Ако все пак е така - админите да видят кои са тия юзери /стигнали до гъза на ит-географията/...де така са си...попаднали некси на снимките и са им дали начален...поне за влизане в рейтинга.
Евала на такива откриватели!!

Дата:   20-01-05 12:21

за неразбралите - сетих се за това разбира се, но не мисля, че може така да се напасе с точки снимка, без да е пусната в албума /а си е ано-невидимка и в профила на автора/.

Дата:   20-01-05 12:26

Виж сега, ще ти обясня!
Това е снимка, натрупала точки още по времето, когато албумите НЕ бяха разделени на ИЗбрано и Всичко!
И сега някой автор просто кликва стрелкичката от снимката си и тя отива на първа позиция на Избрано.
Може да си единствено прав в случаите, когато стари снимки Нямат стрелкички за качване в избрано, тъй като аз си изтрих снимките от преди и не съм сигурен за това.

Дата:   20-01-05 12:27

Mobby_Dick, съгласен съм.

С новата система теоретично всяка снимка може да събере точки преди да отиде в избрания албум.
Ама за конкурса това не важи. Без ICQ (или други подобни начини) няма как да се съберат 200 точки.

Дата:   20-01-05 12:29

според мен е абсурд да има 200точки и да не е пускана в албума!
а и плюс това ако не е пускана в албума нямаше да се вижда! щеше да си е само в общия албум и в избрания нямаше да се вижда...
а за последния такъв номер тук съм сигурен че снимката беше в избрания албум!

според мен просто е била в избрания, после със стрелкичката е махната от него и наново е сложена в избрания пак със стрелкичката...

Дата:   20-01-05 12:34

коя е снимката все пак?

Дата:   20-01-05 12:36

Много объркано стана!
Все пак яснота по въпроса ще има, ако кажете КОЯ е снимката!

Дата:   20-01-05 12:36

Всяко бъхтане е суета..и губене на време.
Кандидат-точкогонците не разбраха ли, че конкурса свърши малко след като започна....и дълго със всеки конкурс тук ще е така и в бъдеще?
Упражнения в ПР и маркетинг си правят само.
Изненади вече не се допускат..защото стават кавги и се изостря нервата.
Юзерите са творческооценително активни, само ако има екшън и интрига...иначе творбите си остават непогледнати и неоценени.
Изобщо доста сме далеч от някакво търсене и голямо искуство.
На финала на предния конкурс бях пуснал една графика за разпределението на гласовете по време...не са я видяли май много...или не са отчели и момента на пускане на снимката. Тя /графиката/ беше категорична.

Дата:   20-01-05 12:39

Къде е тази графика, интересно ми е да я видя?

Дата:   20-01-05 12:46

Бе купон да става [smilie7]
Наистина има МНОГО хора, за които е важно колко 'тежки' изглеждат в очите на другите, колко точки и за колко време са ги набрали, някакъв такъв въздушен респект.
На мен ми е все тая, държа 2-3 рейтингови снимки заради привилегиите в албум Избрано ако ми се наложи...
Бе я да тествам с един по як кадър...

Дата:   20-01-05 12:50

аз днес забелязох за тази: https://photo-forum.net/i/64898&CATEGORY_ID=19

а преди седмица някъде
https://photo-forum.net/i/49916&OFFSET=6&CATEGORY_ID=19&PERIOD=500

е тва си беше добра реклама, но все пак си струва за да се разбере въпроса... кой иска да гони точки да гони...
не разбирам само защо го правят защото е ясно че и двете снимки почти нямат шанс да вземат някое от първите три места...

Автор: Depeche_Fantasy   
Дата:   20-01-05 13:01

Хехе. Ми поради липса на достатъчно нови качестевин мои снимки си въртя старите в избрано. Е, и? Не за точки, а за да ме видят хората, да ме оценят (не вкрлючвам точките в това), да ме обсъждат, да ме критикуват. Считам го а полезно. Пък ви каквото искате си мислете[smilie21] Мене точки ми не требат.[smilie6]

Дата:   20-01-05 13:02

хе-хе, работата е ясна. Лошо нема:)
Е сега си влязох в профила, и една снимка и кликнах на стрелката...и отлете в "избрано" отпред..пък и отстрани гледам, до форума.
Снимката не е от "моя свят", ама там работата е същата.
Значи аз преди съм си качил снимката в албума...събрала си е некви точки, решил съм да кача друга, и тая съм я прибрал от албума. Сега и кликам на стрелката пак...и отиде най-отпред:) /разбира се в "избрано", не в "рейтинг"..аз подбрах снимка дето ако ставаше, щеше да отиде първа в рейтинг;)/
В "Моя свят" е същото. Там пък последните качени снимки нали са и без това малко..а вече спрени. Така качените там снимки имат шанс да се видят от повече хора.....ми освен да зашия някоя и там:))

Дата:   20-01-05 13:04

отиде си най-отпред в "избрано" с 298 точки капитал...и вече прехвърли 300-те.
Да, ще си я попаса до 400 килца..при тая суша https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie7.gif

Дата:   20-01-05 13:07

Ем да [smilie7]
Аз ко ти казах [smilie24]
Бях пуснал тема преди 2-3 седмици някъде за тоя 'феномен' и за точко стратегията [smilie7]

Автор: emsago   
Дата:   20-01-05 13:15

mi spored men objasnenieto e mnogo prosto. po starata sistema mojeshe da si svaljash snimkite koito bjaha v albuma (segashnijat "izbrano"). mnogo go praviha, sled kato naberat tochki, za da mogat da slojat druga snimka. sled vavejdaneto na novata sistema, tezi snimki koito veche sa bili v izbrano i svaleni sled tova, ne otidaha avtomatichno v album izbrano... taka che mogat pak da se kachat (gledam Mobby toku shto e kachil snimka, kojato veche beshe v starijat album izbrano.

Дата:   20-01-05 13:18

Виж как набара 30-на точки набързо хо хо хо [smilie7]

Дата:   20-01-05 13:26

м depeche_fantasy току що си развали анонимността [smilie7]

не бях се замислял че можеш да си качиш снимка в избрано после да е свалиш и пак да е качиш и да си ти останат точките и коментарите..

аз качвам примерно снимка в общия като нямам място в избрания и като ми се освободи чак тогава е качвам там...

[beer]

Дата:   20-01-05 13:47

Това като на сватба булката да обиколи за втори път софрата с кърпички...и да си си свършил филма.
И още по-лошо дори - това като втора брачна нощ.https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie8.gif
Eми кво остана от девствеността на снимките начи....
Пуцай куме.https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie8.gifhttps://photo-forum.net/forum/smileys/smilie7.gif

Автор: scrap   
Дата:   20-01-05 18:41

е сп ко толкоз не му разбра?нали ти обяснявах и при предишния случай...все едно пускаш една снимка в галерия природа тя събира 24 точки примерно и отива в рейтинга за деня..същото е и при Моя свят..тия двете снимки за били в рейтинг-а,така че и да ги свалиш от албума си остават в рейтинг-а...а за качването в албума обясниха вече..пък и теб кво те притеснява тоя конкурс..да нямаш снимки там [smilie5] [smilie5]

Автор: Junior   
Дата:   21-01-05 08:52

новата система е добра...
ще трябва да мине малко време преди да изтекат всички стари рецидиви и след туй вече авторите, няма да имат избор - или качват нови хубави снимки или не...

първа  назад  1     всички  напред  последна